KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Sağlık Bakanlığı’nın eski ve yeni müsteşarları UBP’den milletvekili adayı olacak

UBP-DP-YDP Koalisyon hükümetinin kurulmasının ardından, 2021 yılı Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmesi gündeme gelen Erken Genel Seçim için adaylar şimdiden belirlenmeye başladı


UBP-DP-YDP Koalisyon hükümetinin kurulmasının ardından, 2021 yılı Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmesi gündeme gelen Erken Genel Seçim için adaylar şimdiden belirlenmeye başladı.

Ulusal Birlik Partisi’nin seçimde yarışacak olan kontenjan adayları siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı’nın eski müsteşarı Dr. Ali Çaygür ve yeni müsteşar Doç. Dr. Deren Oygar’ın Girne bölgesinden UBP Milletvekili adayı olacakları öğrenildi. UBP üyesi olmayan Çaygür ve Oygar’ın kontenjan adayı olacakları öğrenilirken, her iki isim de Sağlık Bakanı ve UBP Milletvekili Dt. Ünal Üstel’le rakip olarak Girne Milletvekili olmak için yarışacaklar.

Öte yandan, Halkın Partisi’nden ayrılarak Bağımsız milletvekili olarak görevlerine devam eden Hasan Topal’ın Gazimağusa, Mesut Genç’in Girne, Hasan Büyükoğlu’nun ise Lefkoşa bölgesinden kontenjan adayı olacakları öğrenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu