GenelKıbrısManşet

“Sağlık Herkesin Hakkıdır: Tüm Emekçilere Adil Ücret, Eşitlik ve İşçi Hakları!”

Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği (KTTB) Yönetim Kurulu, yaptığı açıklamada, "Eşit, adil ve erişilebilir bir sağlık sistemi için, emekçilerin ücretsiz sağlığa ve ilaca erişimi için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.  Barış şarkılarının söylendiği, emeğin sömürülmediği bir Kıbrıs ve dünya özlemi ile tüm emekçilerin 1 Mayıs’ını kutlarız." ifadelerine yer verildi.

Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği (KTTB) Yönetim Kurulu, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Açıklamada, “Emekçilerin emeklerinin sömürülmediği, daha eşitlikçi, daha adil, barış dolu günlerin özlemi ile yaşasın 1 Mayıs, diyoruz” ifadelerine yer verildi. Sağlık Herkesin Hakkıdır: Tüm Emekçilere Adil Ücret, Eşitlik ve İşçi Hakları!” başlıklı açıklama şöyle devam ett:

“Bayram gibi kutlanacak 1 Mayıs’ların özlemi ile tüm emekçilerin 1 Mayıs’ını kutluyoruz. Etkin, güncel ve tüm toplumu kapsayıcı koruyucu sağlık hizmetleri tüm toplumun sağlığını koruyabilmek için hayati önem taşımaktadır. Bu sebeple tüm halkı kapsayan adalı, kapsayıcı yeni bir sağlık sistemi için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Eşit, adil ve erişilebilir bir sağlık sistemi için, emekçilerin ücretsiz sağlığa ve ilaca erişimi için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.  Barış şarkılarının söylendiği, emeğin sömürülmediği bir Kıbrıs ve dünya özlemi ile tüm emekçilerin 1 Mayıs’ını kutlarız. Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Yönetim Kurulu”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu