KıbrısManşetSiyasetSporToplum

“Sahamızı istiyoruz”

Şehit Eren Bülbül Spor Kompleksi’nin yapımına 2022 yılında başlayan Kent Group, 15 gün sonra kayıplara karıştı. 1461 İskele Trabzonspor Kulübü, yarım kalan projeye isyan etti

Şehit Eren Bülbül Spor Kompleksi’nin yapımına 2022 yılında başlayan Kent Group, 15 gün sonra kayıplara karıştı. 1461 İskele Trabzonspor Kulübü, yarım kalan projeye isyan etti.

EYLEM GERÇEKLEŞTİRDİLER
1461 İskele Trabzonspor Kulübü, 2022 yılında yapımına başlanılan Şehit Eren Bülbül Spor Kompleksi’nde çalışmaların uzun süredir devam etmemesinden dolayı tepki göstererek eylem gerçekleştirdi. 9 Kasım 2021 tarihinde onaylanan projeye, 2 Şubat 2022 tarihinde ilk kazma vurulmasından sonra bugüne kadar hiçbir çalışmanın yapılmadığını dile getiren 1461 İskele Trabzonspor Kulübü camiası, bu duruma tepki göstererek kompleks alanında eylem gerçekleştirdi.

FİRMAYA ULAŞILAMIYOR
1461 İskele Trabzonspor Kulübü yönetimi, Şehit Eren Bülbül Spor Kompleksi’nin 2022 yılında Türkiye firması Kent Group’a ihale usulü verildiğini ve sadece 15 gün çalışma yapılmasının ardından firmaya hiçbir şekilde ulaşılamadığını ifade etti. Kulüp yönetimi tarafından Kent Group firmasına ulaşmak için yapılan tüm girişim ve aramalardan sonuç alınamayınca, camia bu durma tepki koyarak eylem gerçekleştirdi. Kulüp yönetimi, Şehit Eren Bülbül Spor Kompleksi’nin taşıdığı isim dolayısı ile de firmanın bu tavrının büyük saygısızlık olduğunu vurguladı.

10 AYDIR ÇİVİ ÇAKILMADI
“Türkiye Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hibesi olarak ihaleye çıkılmasının ardından, ihaleyi kazanan Kent Group tarafından sıkıntı yaratıldığı; 10 aydır tüm ısrarlarına rağmen, sadece ‘rahat olun yapılacak’ şeklinde yanıt aldıklarını ifade eden 1461 İskele Trabzonspor Kulübü yönetimi, 10 aydır hiçbir icraat yapılmadığı gibi, şirket tarafından projenin inşa edileceği yönünde görüş bildirmesine rağmen, sonuç alınamadığından dolayı camia olarak çok tepkili olduklarını söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu