GenelKıbrısManşet

Şahiner: “Sandıklar açılırken UBP’liler yanlarına soğuk su alsınlar”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Salahi Şahiner, UBP'nin seçimlerde halktan tokat yiyeceğini düşünüyor.

-MİNE İÇSEL-GIYNIK ÖZEL

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Salahi Şahiner, geniş tabanlı hükümet söylemlerine dair GIYNIK’a özel açıklamalarda bulundu.

Mevcut yapı ile olmaz

“Ulusal Birlik Partisi’nin mevcut yapısı ve aritmetiği ile oluşabilecek geniş tabanlı bir hükümetin ülkenin temel sorunlarına çözüm getirebileceğini düşünmüyorum” diyen Şahiner; mevcut yapının değişmesi durumunda oturulup, konuşulabileceğini ifade etti.

UBP’nin en büyük kozu…

Ulusal Birlik Partisi yapısında seçimden sonra da büyük değişimler beklemediğini belirten Şahiner, UBP’nin eski alışkanlıklarından vazgeçmediğini söyledi. Toplum genelinde UBP gelirse benim işimi çözer” söylemlerinin sıklıkla gündeme geldiğini belirten Şahiner, bu söylemin de UBP’nin kullandığı en büyük koz olduğunu belirtti.

“Rant kapıları kapanmalı”

Cumhuriyetçi Türk Partisi olarak kurulmaya çalışılan bu sistemi ortadan kaldırıp halk içinde de eşitliği sağlayabilmenin boyunlarının borcu olduğunu ifade eden Şahiner; “Rant ve iltimas kapılarının kapanması bir an önce kapanması gerekiyor” dedi.

“UBP tek başına iktidarı rüyasında bile göremez”

Kendisinin sürekli halkın içinde bir vekil olduğunu dile getiren Şahiner, halkın da hükümete ve özellikle UBP’ye oldukça tepkili olduğunu belirtti. “UBP’nin halktan büyük bir tokat yiyeceğini düşünüyorum” diyen CTP’li vekil; “UBP tek başına iktidarı rüyasında bile göremez .UBP’liler sandıklar açıldıktan sonra soğuk suları yanlarına alsınlar” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu