GenelKıbrısKültür SanatManşet

Sahnede “Şeytan Tüyü” var!

İskele Belediyesi 2. Tiyatro Günleri’nde Karya Tiyatro Atölyesi’nden “Şeytan Tüyü” sahne aldı

İskele Belediyesi 2. Tiyatro Günleri’nde Karya Tiyatro Atölyesi’nden “Şeytan Tüyü” sahne aldı

Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği komedi türündeki oyun şarkıcı olmak isteyen Nazım’ın hikayesini konu alıyor

 MUĞLA EKİBİ SAHNE ALDI

İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde İskele Belediye Tiyatrosu (İBT) tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ve 27 Mart Dünya Tiyatro Günlerinde İBT’nin sahneye koyduğu Tehlikeli Saplantı ile başlayan Tiyatro Günleri, devam ediyor. Ülkemizin yanı sıra Türkiye’den de ekiplerin katıldığı tiyatro günlerinde cumartesi akşamı (4 Mayıs) Muğla/ Karya Tiyatro Atölyesi ‘Şeytan Tüyü’ isimli komedi türündeki oyununu İskele AKM sahnesine taşıdı.

ŞARKICI OLMAK İSTEYEN NAZIM’IN HİKAYESİ

Muğla’dan Karya Tiyatro Atölyesi’nin “Şeytan Tüyü” isimli oyun beğeniyle izlendi. Ödüllü yazar ve yönetmen Dağlar Uygur’un yazıp yönettiği komedi türündeki Şeytan Tüyü, 90’lı yıllarda şarkıcı olmak isteyen Nazım’ın hikayesini konu alıyor. 90’ların yeniden düzenlenen şarkılarının ve görüntülerinin eşlik ettiği şölen gibi oyunu izleyenler arasında İBT Yönetmeni Sami Yakar ve oyuncularının yanı sıra İskele Belediyesi Asbaşkan Vekili Sefa Kurukafa ile çok sayıda tiyatro sever yer aldı.

SIRADAKİ OYUN “TERSİNE DÜNYA”

Tiyatro Günlerinde, 18 Mayıs Cumartesi saat 20.00’da Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu, komedi türündeki “Tersine Dünya” isimli oyunu İskele AKM’de tiyatro severlerle buluşacak. Tiyatro Günleri, 27 Mayıs Pazartesi saat 20.00’da Girne Belediyesi Tiyatro Toplulukları’nın “Shakespeare’in Hayaleti” oyunu ile son bulacak. Tiyatro Günleri’nin ikincisinde şu ana kadar Girne Belediyesi Tiyatro Toplulukları, TiyatroSu Girne, Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Tiyatro Ofisi İzmir ile Muğla’dan Karya Tiyatro Atölyesi’nin sahneye taşıdığı birbirinden değerli oyunlar tiyatro severlerle buluştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu