KıbrısManşet

Salon araç ve mikser çarpıştı

Girne-Değirmenlik Dağ Yolu’nda az önce meydana gelen kazada bir salon araç ile büyük iş aracı çarpıştı.

Girne-Değirmenlik Dağ Yolu’nda az önce meydana gelen kazada bir salon araç ile büyük iş aracı çarpıştı.

Polisten verilen bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında meydana gelen kazada, İbrahim Bircan (E-21) kullanımındaki DG 146 plakalı salon araç ile Değirmenlik yönünde gittiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybedip kontrolsüzce yolun sağına geçtiği o sırada karşı yönden gelen  Şenol Tikici yönetimindeki LL 308 plakalı beton mikseri ile çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan DG 146 plakalı salon araç sürücüsü İbrahim Bircan ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Kazım Uzman (E-28) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 11.00 sıralarında, Girne – Değirmenlik Anayolu üzerinde gölet yakınlarında, İbrahim Bircan (E-21) yönetimindeki DG 146 plakalı salon araç ile Değirmenlik istikametine doğru seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybedip kontrolsüzce yolun sağına geçtiği sırada karşı istikametten gelmekte olan Şenol Tikici yönetimindeki LL 308 plakalı beton mikseri ile çarpışmışlarıyla meydana geldi. Kaza sonucu yaralanan DG 146 plakalı salon araç sürücüsü İbrahim Bircan ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Kazım Uzman (E-28) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisilerinin ardından müşahede altına alınmışlardır. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu