GenelKıbrısManşetSpor

Şampiyon Anafartalar ve Yakın Doğu

Okul sporlarında Liselerarası (Gençler) Hentbol Birinciliği dün UKÜ Arena’da oynanan üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı.

LİSE HENTBOL TAMAMLANDI

Okul sporlarında Liselerarası (Gençler) Hentbol Birinciliği dün UKÜ Arena’da oynanan üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı.

Kızlarda Anafartalar Lisesi, erkeklerde ise Yakın Doğu Koleji şampiyon oldu.

KIZLARDA ANAFARTALAR

Kızlar finalinde Anafartalar Lisesi ile Lefkoşa Türk Lisesi karşı karşıya geldi. Baştan sona müthiş çekişmeye sahne olan maçı 29-28 kazanan Anafartalar Lisesi şampiyon oldu. LTL’nin ikinci olarak tamamladığı organizasyonun üçüncülük maçında Atatürk Meslek Lisesi, Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni 16-8 mağlup etti.

ERKEKLERDE YAKIN DOĞU

Erkekler finalinde ise Yakın Doğu Koleji ile Hala Sultan İlahiyat Koleji karşılaştı. Kızlar finali gibi erkekler finali de büyük heyecan ve çekişmeye sahne oldu. YDK rakibini 28-27 yenerek şampiyonluğu elde ederken HİK ikinci oldu. Üçüncülük maçını hükmen kazanan Lefkoşa Türk Lisesi erkeklerde üçüncü geldi.

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ

Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi. Ödüller Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Gökmen Davutoğlu, Okul Sporları Uzmanları Seray Hamzaoğulları, Hüseyin Aşkın Kınacı ve okul müdürleri tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu