Diğer SporlarDünyaKıbrısManşetSporToplum

Şampiyonlar Almanya’da podyuma çıkıyor

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli Takımı, 9 sporcu, bir antrenör ve 2 yönetici ile Almanya’nın Hamburg şehrinde bugün gerçekleşecek olan NAC Universe Uluslararası Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

VÜCUT GELİŞTİRMECİLERİMİZ NAC UNIVERSE’DE

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli Takımı, 9 sporcu, bir antrenör ve 2 yönetici ile Almanya’nın Hamburg şehrinde bugün gerçekleşecek olan NAC Universe Uluslararası Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Milli takım kafilesinde, yönetici Sel Sarıtaş, antrenör-sporcu Serden Akşar ve sporcular Yüksel Nedim, Halil Latif, Esat Hulus, Enver Mesutoğlu, Çetin Keskinel, Esat Kastanbollu, Görkem Baykal ve İsmail Yahat yer alıyor.

ŞAMPİYONA BUGÜN GERÇEKLEŞİYOR

Kayıt ve tartı işlemleri dün gerçekleşen şampiyonaya çok yoğun ve iyi bir şekilde hazırlanan sporcularımız, ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek olmanın gururunu yaşıyorlar. Şampiyona bugün Almanya saati ile 12.00’de, KKTC saati ile 13.00’te start alacak ve sporcularımız kategorilerinde derece eltmek için mücadele edecekler.

SARITAŞ VE AKŞAR BAŞARIDAN EMİN

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli Takımı yöneticisi Sel Sarıtaş şampiyona öncesinde yaptığı açıklamada; ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Şampiyonanın milli takım antrönörü Serden Akşar ise pandemi sürecinde sporcuların çok zorlu şartlarda hazırlanmalarına rağmen ülkemize başarı ile döneceklerini belirti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu