Diğer SporlarKıbrısManşetSporToplum

Şampiyonlar Demokrasi ve Yakın Doğu

Ortaokullarası (Yıldızlar) Hentbol Birinciliği’nde kızlarda Demokrasi Ortaokulu, erkeklerde ise Yakın Doğu Koleji zafere ulaştı.

Ortaokullarası (Yıldızlar) Hentbol Birinciliği’nde kızlarda Demokrasi Ortaokulu, erkeklerde ise Yakın Doğu Koleji zafere ulaştı.

YILDIZLARDA HENTBOL HEYECANI TAMAMLANDI

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen Ortaokullarası (Yıldızlar) Hentbol Şampiyonası tamamlandı. Kızlarda Demokrasi Ortaokulu, erkeklerde ise Yakın Doğu Koleji şampiyon oldu.

KIZLARDA DEMOKRASİ ÜST ÜSTE 4. KEZ ŞAMPİYON

Ortaokullarası (Yıldızlar) Hentbol Şampiyonası finalleri önceki gün UKÜ Spor Salonu’nda oynandı. Yıldız kızlarda sadece iki okulun yer aldığı turnuvanın direkt oynanan finalinde Demokrasi Ortraokulu, İrsen Küçük Ortaokulu’nu 17-1’lik skorla mağlup ederek üst üste 4. kez bu kategoride şampiyonluğa ulaştı.

ERKEKLERDE ŞAMPİYONLUK YAKIN DOĞU’NUN

Yıldız erkeklerde ise 4 okul mücadele ederken finalde Yakın Doğu Koleji ile Demokrasi Ortraokulu karşı karşıya geldi. Yakın Doğu Koleji maçı 16-10 kazanarak şampiyonluğa uzandı. Erkeklerde oynanan üçüncülük mücadelesinde ise Hala Sultan İlahiyat Koleji, İrsen Küçük Ortaokulu’nu 14-13 mağlup etmeyi başardı.

KUPA VE MADALYALAR AMCAOĞLU VE UZUN’DAN

Ortaokullarası (Yıldızlar) Hentbol Şampiyonası’nda final müsabakalarının tamamlanmasının ardından ödül töreni gerçekleşti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu ile Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun tararfından takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu