EkonomiKıbrısManşetSağlık

Sanayi Dairesi’nde 2 pozitif vaka ve 2 temaslı!

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'na bağlı Sanayi Dairesi'nde görev yapan 2 personelin Covid-19 PCR testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, Sanayi Dairesi'nde önlemler alındı ve vardiyalı sisteme geçildi


Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na bağlı Sanayi Dairesi’nde görev yapan 2 personelin Covid-19 PCR testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, Sanayi Dairesi’nde önlemler alındı ve vardiyalı sisteme geçildi.

GIYNIK Gazetesi’ne konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekonomi ve Enerji Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu, “Sanayi Dairesi’nin Lefkoşa Fuar Alanı’ndaki şubesinde görev yapan 2 personelin test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle söz konusu arkadaşlar Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Pozitif vaka olan arkadaşlarımızın ailelerinde de pozitif vakalar var. Bunun haricinde, pozitif vakalarla birinci derecede temaslı olan 2 personel arkadaşımız da karantina otelinde temaslı karantinasına alındı” açıklamasında bulundu.

2 personelinde testlerinin yapıldığını ve ev izolasyonuna gönderildiğini kaydeden Aşıkoğlu, “Gerekli tüm önemleri aldık ve dezenfekte çalışması da yapıldı. Ayrıca Geçici bir süre için Sanayi Dairesi’nde vardiyalı çalışma sistemine geçtik” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu