GenelKıbrısManşetSiyaset

Sarayönü’nde seçimin nabzını tutuyoruz!

Cumhurbaşkanlığı seçiminin nabzı yeni nesil medyanın gerçek adresi GIYNIK'ta atıyor. Sarayönü'nde kurulan stüdyomuzda gerçekleştirilen canlı yayınlarda gün boyunca gazeteci ve köşe yazarlarının yanı sıra sürpriz konukların değerlendirmesiyle Cumhurbaşkanlığı seçimini GIYNIK ekranlarında değerlendiriliyor.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin nabzı yeni nesil medyanın gerçek adresi GIYNIK’ta atıyor. Sarayönü’nde kurulan stüdyomuzda gerçekleştirilen canlı yayınlarda gün boyunca gazeteci ve köşe yazarlarının yanı sıra sürpriz konukların değerlendirmesiyle Cumhurbaşkanlığı seçimini GIYNIK ekranlarında değerlendiriliyor.

Adayların seçim merkezlerinden yapılacak canlı yayınlarla ve Yüksek Seçim Kurulu’ndan yapılacak canlı bağlantılarla sonuçları anbean GIYNIK’tan takip edebilirsiniz. Gün boyunca Cumhurbaşkanlığı seçiminin tüm ayrıntıları ve canlı sonuçlar GIYNIK’ta verilmeye devam ediyor.

Sarayönü’nde kurulan dev ekranımızla seçim sonuçları canlı olarak meydanda izleyip heyecanımıza ortak olabilirsiniz.

KKTC’de bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve Anayasa değişikliği halkoylamasında oy verme süresinin dolmasının ardından gözler sonuçlara çevrildi.

Gün boyunca adayların, siyasi parti başkanlarının, eski cumhurbaşkanlarının sandıklarda oy kullanma işlemlerini izleyen ve sandık başında yaptıkları değerlendirmeleri halka ve dünyaya duyurmak için çalışan gazeteciler, bu andan itibaren sonuçlara odaklandı.

Adayların, siyasilerin ve vatandaşların oy verme işlemlerini, KKTC, Türkiye, Güney Kıbrıs’tan ve diğer bazı ülkelerin medya kuruluşlarında görev yapan gazeteciler izledi.

Oy verme süresinin dolmasının ardından ülkede siyasetin nabzı, Yüksek Seçim Kurulu’nun yapacağı açıklamalarla atıyor.

Başkent Lefkoşa’da tarihi Sarayönü Meydanı, bu seçimde de hem KKTC hem de yabancı medya mensuplarının konuşlandığı merkez oldu. Sabah saatlerinden itibaren bölgede canlı yayın araçları konuşlandırıldı.

Adayların seçim ofisleri veya siyasi parti merkezlerinde de seçim sonuçlarını izlemek üzere gerekli önlemler alındı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu