Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetPolisiye – Adli

Sarhoş şekilde çevreye rahatsızlık verdi, polisi darbetti

Lefkoşa’da sarhoş şekilde çevreye rahatsızlık verip, polisi darp eden ve uygunsuz tavır sergileyen Emirhan Çarpar, mahkeme tarafından 20 günü aşmayacak süreyle tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Lefkoşa’da meydana gelen Polisi Darp Görevinden Men, Sarhoşluk, İtale-i Lisan, Rahatsızlık, Uygunsuz Tavır ve Hareket suçlarından tutuklanan Emirhan Çarpar yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Burak Ateş olguları aktardı.

Polis, 16.11.2025 tarihinde saat 00:43 raddelerinde Lefkoşa’da umumi bir yer olan Girne Caddesi üzerinde, Lefkoşa’da sakin zanlının nefesinde 65 mlg alkollü içki tesiri altında makul mazereti olmaksızın bağırıp çağırmak sureti ile rahatsızlık yaptıktan sonra elinde tutmuş olduğu bira şişesini yere vurup kırarak uygunsuz tavrı harekette bulunduğu esnada aynı cadde üzerinde görevli olan ve kendisini uyaran polisi memuruna hakaret ettiğini söyledi.

Polis, zanlının tutuklanacağı esnada aynı polisi iterek polisi darp suçunu işlediğini açıkladı.

Polis, zanlının tutuklanarak soruşturma başlatıldığını, mahkemeye çıkarılarak, 3 gün ek süre alındığını belirtti.

Polis, zanlının sabıkaları ve askıda 2 meselesi olduğunu belirterek, tutuklu yargı talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının 20 günü aşmayacak süreyle cezaevinde tutuklu kalmasına emir verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu