Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Güney KıbrısManşet

Seçim öncesi son açıklamalar yapılacak

Güney Kıbrıs’ta Pazar günü yapılacak genel seçime yönelik seçim yasakları bu gece yarısından itibaren başlıyor.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Fileleftheros gazetesi, Rum siyasi partilerin bugün, seçim yasakları öncesindeki son açıklamalarını yapacaklarını ve siyasi partilerde, oyunu kime vereceği konusunda kararsız olanları ikna edebilmek için telefon trafiği yaşandığını yazdı.

Gazete, Güney Kıbrıs’ta yaşayan ve seçmen kütüğüne kayıtlı olup oy kullanma hakkı bulunan 712 Kıbrıslı Türk’ün bulunduğunu anımsatırken, KKTC’de yaşayan Rum ve Maronitlerin de 72 saatlik negatif PCR sonucu göstererek Güney Kıbrıs’a geçip oy kullanabileceklerini kaydetti.

Habere göre Rum Başkanlığı İnsani Konular ve Dış Rumlar Komiseri Fotis Fotiu, Rum Haber Ajansı KİPE’ye yaptığı açıklamada, KKTC’de yaşayan tüm Rum ve Maronitlerin aşılanmış olduğunu; 193’ü Rum, 50’si Maronit olmak üzere toplam 243 seçmenin Güney Kıbrıs’ta oy kullanabilme hakkı bulunduğunu söyledi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu