KıbrısManşetSiyasetSürmanşet

Senin: Erhan Arıklı, ‘Ne olursa olsun UBP’siz bir seçim hükümeti kurulmalıdır’ dedi

Levent Kutay'ın hazırlayıp sunduğu 50+1 programına konuk olan HP Genel Başkanı Yenal Senin, açtı ağzını yumdu gözünü. Senin, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ve DP Milletvekili Serdar Denktaş'ı sert bir dille eleştirdi

GIYNIK ÖZEL

Levent Kutay’ın hazırlayıp sunduğu 50+1 programına konuk olan HP Genel Başkanı Yenal Senin, açtı ağzını yumdu gözünü. Senin, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, DP Milletvekili Serdar Denktaş ve DP Milletvekili Koral Çağman’ı sert bir dille eleştirdi.

Senin, 5 parti başkanının yemek yediği gecede YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın UBP ile ilgili söylediklerini ifşa etti.

Yenal Senin, Arıklı, Denktaş ve Çağman’ı sözlerinin arkasında durmamakla suçladı. Senin’in sözleri şu şekilde:

“Tufan Erhürman ev sahipliğinde 5 parti başkanı olarak yediğimiz yemekte “Ne olursa olsun UBP’siz bir seçim hükümeti kurulmalıdır” diyen Erhan Arıklı nasıl oluyor da bugün UBP ile hükümet kuruyor?

Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde ‘irade’ diyen, ‘iradeyi katlettiler’ diyen, ‘babayı oğula küstürdüler’ diyen, ‘DP’den istifa edeceğim’ diyen Serdar Denktaş bugün nasıl bu oluşuma destek veriyor?

“Benim oyumla, benim desteğimle YDP hükümete gelemez, Erhan Arıklı ve Bertan Zaroğlu bakan olamaz” diyen Koral Çağman bugün nasıl oluyor da YDP ile aynı hükümette yer almayı kabul ediyor?”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu