KıbrısManşetPolisiye – Adli

Şenmar Market Direktörü: İntikam almak için yaptı!

Şenmar Market’te müşteri olarak gittiğini ve kötü muameleye uğradığını öne süren şahsın iddialarına market yönetiminden yanıt geldi.

Şenmar Market’te müşteri olarak gittiğini ve kötü muameleye uğradığını öne süren şahsın iddialarına market yönetiminden yanıt geldi.

GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan market sahibi, kendisine kötü muamele yapıldığını iddia eden kişinin müşteri olmadığını, bir firmada pazarlamacı olarak çalıştığını ve markette yaşanan uygunsuz bir durum nedeniyle söz konusu kişinin marketten polis nezdinde dışarıya çıkarıldığı için intikam duygusuyla hareket ettiğini ifade etti.

Gazetemize ulaşan şahsın, müşteri olarak markete gitmediğini ve kendi marketleriyle çalışmayan bir firmanın pazarlamacısı olmasına rağmen her gün bir saat boyunca market içerisinde zaman geçirip, hem kendi işyerini kandırdığını hem de markette sevgilisiyle buluşarak, market içerisinde müşterileri rahatsız edecek şekilde uygunsuz davranışlar sergilediğini iddia eden Şenmar Market Direktörü, konuyla ilgili gazetemize şunları dile getirdi:

“X firmada çalışan hanımefendi çalışma saatleri içerisinde marketimizde herhangi bir konumda çalışma vasfı olmamasına rağmen kendi mesai saatlerinde her gün buraya gelerek şirket araçlarıyla ve üstünde şirket üniformasıyla çalışıyor gibi göstererek burada sevgilisiyle buluşuyor ve uygunsuz davranışlar sergiliyordu.

Kendisine bunu yapamayacağını, marketimden çıkmasını istediğimi söylediğimde ise çıkmayacağını ve polisin gelmesini bekleyeceğini söyledi.

Netice de polis geldi ve x firmada çalışan şahsı dışarı çıkartıp, haklı olduğumuzu iletti.

Her şey kamera kayıtlarımızda da mevcuttur ve X firmanın GPRS sistemlerinde de aracın her gün burada 1 saatten fazla bulunduğu tespit edilmiştir.

Firma da gerekli yaptırımı uygulayınca, bahse konu şahıs böyle bir karalama politikası güdüp, helal kazanç sağlayan biz ve bizim gibi insanları yıldırmaya çalışmıştır ancak gerekli yerlere atılan iftiranın yalan olduğu kanıtlanmıştır.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu