KıbrısManşetToplum

Şenkul: “Burası dağ başı değil Girne Belediyesi bölgesidir”

Girne Belediye Başkanı Şenkul, kaçak su kullanımıyla ilgili olarak, “Burası dağ başı değil Girne Belediyesi bölgesidir, isteyen istediğini yapamaz artık bu beldede” dedi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, villa inşaatına kaçak su taşımak için çekilen boru hattını kişisel sosyal medya hesabından yayımladığı video ile deşifre etti.

Girne Belediye Başkanı Şenkul, “Villa inşaatına kaçak su alındığı yetmediği gibi, hortumları da patlak” açıklamasında bulundu.

Herkesin silkinip kendine gelmesi gerektiğini kaydeden Şenkul, “Bu kadarı fazla oluyor artık. Burası dağ başı değil Girne Belediyesi bölgesidir, isteyen istediğini yapamaz artık bu beldede” ifadelerini kullandı.

Murat Şenkul’un paylaşımı şu şekilde:

“Ülkenin geldiği içler acısı durum. Kim olduğunu henüz öğrenemedim ama kimin olduğu benim için önemli de değil. Villa inşaatına kaçak su alındığı yetmediği gibi, hortumları da patlak.

Artık bu işleri yapanları deşifre edeceğim belki utanırlar. Cumartesi efendiler mesaiyi bitirip gitti, ekiplerimiz bulmasa pazartesine kadar tonlarca su boşa akıp gidecekti.

Hepimizin silkinip kendimize gelmemiz lazım. Bu kadarı fazla oluyor artık. Burası dağ başı değil Girne Belediyesi bölgesidir, isteyen istediğini yapamaz artık bu beldede…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu