KıbrısManşetSiyaset

Sennaroğlu: Görevden kaçmam

GIYNIK Gazetesi'ne konuşan Önder Sennaroğlu, Meclis Başkanlığı için isminin geçtiğini doğrulayarak, "Henüz net bir şey yok fakat böyle bir düşünce olduğu bana da iletildi" dedi

GIYNIK ÖZEL

UBP’nin gündeminde Meclis Başkanlığı ve erken seçim var. Bugün gerçekleştirilen MYK toplantısında, UBP ve hükümette krize neden olan Meclis Başkanlığı seçimi de gündeme geldi. UBP MYK’sı gerginliği azaltmanın yollarını arıyor.

Meclis Başkanlığı seçiminde yaşanan krizin aşılabilmesi için söz konusu makama aday olan Resmiye Canaltay, Zorlu Töre ve Menteş Gündüz’ün haricinde üzerinde uzlaşı sağlanabilecek bir ismin aday gösterilmesi gündeme geldi.

UBP MYK’sı, Tarım Eski Bakanlarından Önder Sennaroğlu’nun Meclis Başkanlığı’na aday gösterilmesi konusunu gündemine getirdi.

GIYNIK Gazetesi’ne konuşan Önder Sennaroğlu, Meclis Başkanlığı için isminin geçtiğini doğrulayarak, “Henüz net bir şey yok fakat böyle bir düşünce olduğu bana da iletildi” dedi.

Adaylık için teklif gelirse sıcak bakar mısınız? sorusuna yanıt veren Sennaroğlu, “Olmazsa olmazım diye bir durum yok. Eğer böyle bir teklif gelirse, partimin yararına olacaksa ve görev verilecekse görevden kaçmam” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu