GenelKıbrısManşetSiyaset

Serdar Denktaş’tan Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’a anma mesajı: “Bir vatandaşın olarak doyamadım sana”

DP Milletvekili Serdar Denktaş, babası Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş için yayımladığı anma mesajında, "Bir vatandaşın olarak doyamadım sana" ifadelerini kullandı

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş, ölümünün 10. Yıl dönümünde anılıyor…

Rauf Raif Denktaş için sosyal medya hesabından anma mesajı paylaşanlardan biri de oğlu, Demokrat Parti (DP) Milletvekili Serdar Denktaş oldu.

“Bir evlat olarak sana doyamadan veda ettin bize” ifadelerini kullanan Serdar Denktaş, ideallerini içtenlikle dile getirdiğini belirttiği babası için, “Bir vatandaşın olarak hiç doyamadım sana” dedi.

Bugün Denktaş’ın anıt mezarında düzenlenen törende ismini anmayı unuttuğu isimlere de değinen Serdar Denktaş, emeği geçenlere teşekkür etti.

Denktaş, bugün gerçekleşen törende sarfettiği “Bu günleri çok daha iyi yaşamak için verilen mücadeleyi layığıyla karşılayamadık. Kurucu Cumhurbaşkanımızı özlemle, rahmetle ve özürle anıyorum” ifadelerine işaret ederek, KKTC yöneticileri adına da babasından özür diledi.

Serdar Denktaş’ın paylaşımı şu şekilde:

“10 yıl önce bugün aramızdan ayrıldın. Bir evlat olarak sana doyamadan veda ettin bize. Bağımsızlık,özgürlük, egemenlik,vatan,Türkiye derken icinden hissederek,anlamini gercekten bilerek ve uygulayarak son nefrsini verdin. Bir vatandaşın olarak hiç doyamadım sana.

Bugün seni 10. Kez andık. Anıta katkı koyanlara teşekkür ettim ama atladiklarim oldu. Gönyeli,Mağusa,Tatlısu ve Lefkoşa Belediyelerine ve son iki gün orayı tertipleyio temizleyen ” Bizim Alay”ın komutan er ve erbaşlarına da teşekkür ederim. Kurduğun Devletin yöneticileri adına ise senden özür dilerim.”

(M.H)

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu