GenelMagazinManşetTürkiye

Serdar Ortaç: Köye yerleşeceğim

Şarkıcı Serdar Ortaç son zamanlarda sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Yaptığı açıklamalarla tepki çeken Serdar Ortaç açtığı yayınlarda ilginç fikirlerini paylaşıyor. Son olarak "Namaza başlayacağım ama zamanı değil" diyen Ortaç köye yerleşeceğini de duyurdu.

Şarkıcı Serdar Ortaç son zamanlarda sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Yaptığı açıklamalarla tepki çeken Serdar Ortaç açtığı yayınlarda ilginç fikirlerini paylaşıyor. Son olarak “Namaza başlayacağım ama zamanı değil” diyen Ortaç köye yerleşeceğini de duyurdu.

Serdar Ortaç canlı yayın bağımlısı oldu. Sık sık yayın açarak ilginç açıklamalarda bulunan Ortaç son olarak “Bundan sonra yalnızca dullara ve bekarlara şarkı okuyacağım” demişti. Müziği bırakıp bırakmayacağı merak edilen şarkıcıdan yeni yayın geldi.

“Namaza başlayacağım ama zamanı değil, 60’larda” diyen Serdar Ortaç konuşmasının devamında “Namaz kıl, akşam sahneye çık, içki versinler… Ne işe yaradı? Sevap mı işliyorum, günah mı? Beni bu hayatta en çok ne mutlu eder? Beni hiçbir şey mutlu etmez. En ivedi şekilde Allah’ın rahmeti beni mutlu eder” dedi.

MÜZİĞİ BIRAKACAĞINI SÖYLEDİ

2024’te müziği bırakacağını da yineleyen Serdar Ortaç “Ben de köye yerleşeceğim, bu son veda turnem. 60 ili gezip bitireceğim, emekli olacağım” diyerek kararından emin olduğuna da değindi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu