KıbrısManşetSiyaset

Serman Yiğit: Kutlu Adalı’nın evindeki o kalabalık grupta ben de vardım

"Atilla Peker'in Kutlu Adalı cinayet teşebbüsü için verdiği ifade de yer alan gece keşfinde belirttiği evin çevresindeki 4-5 kişilik grup olduğu iddiası doğrudur" diyen Serman Yiğit, "Benimde içinde olduğum 15-16 yaş grubu arkadaşlar o dönem hemen hemen her gece Kutlu abinin evinin gancellisinin kenarında oturup sohbet ederek birlikte vakit geçirirdik" dedi


KTAMS Genel Sekreteri Serman Yiğit, Atilla Peker’in, Savcılığa verdiği ifadesinde, “Hatırladığım kadarıyla evi yola yakın bahçeli bir evdi. Önünde ufak bir bahçesi vardı. Şahsın evinde kalabalık dört beş kişilik bir kalabalık olduğunu fark ettik bu nedenle içeri girmedik” sözlerine dikkat çekerek, iddiaların doğru olduğunu ve o kalabalık grupta yer alanlardan birisinin de kendisi olduğunu açıkladı.

“Atilla Peker’in Kutlu Adalı cinayet teşebbüsü için verdiği ifade de yer alan gece keşfinde belirttiği evin çevresindeki 4-5 kişilik grup olduğu iddiası doğrudur” diyen Serman Yiğit, “Benimde içinde olduğum 15-16 yaş grubu arkadaşlar o dönem hemen hemen her gece Kutlu abinin evinin gancellisinin kenarında oturup sohbet ederek birlikte vakit geçirirdik” dedi.

“Kutlu Adalı cinayeti birçok insan tarafından bilinen ancak ispatlanamadığı için bir sır perdesi olarak kalmaya devam eden bir olaydır” diyen Yiğit, “Umarım geç de olsa katil ve azmettiricilerin yargılanmasının önü açılır” diyerek,  bunun için hükümetin irade sergileyip dosyayı yeniden açması gerektiğini de vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu