Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

“Seslerimiz daha gür çıkmalı..”

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin bugün bir konuğu vardı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Başkan Mehmet Harmancı'yı ziyaret etti.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin bugün bir konuğu vardı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Başkan Mehmet Harmancı’yı ziyaret etti.

Ziyareti fotoğraflarıyla sosyal medya hesabından duyuran Harmancı, şu bot ile paylaşımda bulundu:

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bugün bir araya gelerek görüştük. Kardeş şehir İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni başkent Lefkoşa’da görmekten ve ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İzmir’in gönüllerimizde çok özel bir yeri bulunuyor.

Ülke insanlarımızın çok sesliliğe önem verdiğini ve tek bir düşünceye sahip olunmadığını Tunç Başkana da aktardık.

Barıştan, demokrasiden ve insan haklarından yana taraf olanların da dayanışma içerisinde hareket etmesinin önemine vurgu yaptık. Seslerimizin daha gür çıkması konusunda bu ziyarete önem veriyoruz.

(S.A)

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu