ManşetYaşam

Sevinç Tozduman’dan haftalık burç yorumları

 Sadalbari ve Scheat Sabit Yıldızları’nın Etkisinde Koç Yeni Ayı....

12 & 18 NİSAN 2021 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI:

Sadalbari ve Scheat Sabit Yıldızları’nın Etkisinde Koç Yeni Ayı….

Sevgili Astroloji tutkunları…. Academy  Of Eywa  ailesi olarak Sıra dışı bir haftayı yorumluyor olmanın heyecanını ve derinliklerini sizlerle paylaşırken, süreçten nasıl pozitif verimler alabilmeniz için nelere dikkat etmemiz gerektiğini vurgulamak istiyorum. Zira Gökyüzünün Dili Bu Hafta Oldukça Karmaşık Ve Bir O kadar Hayret Verici olacak.

12 & 18 NİSAN 2021 HAFTASINA  GENEL BİR BAKIŞ:  

Haftamızın gökyüzü konukları; Koç Burcu  Yeni AY’ı , Satürn Kova, Venüs-Plüton karesinin, Yeniayda Güneş ve Ay, Sabit yıldızlar olan Baten ve Kaitos ‘un kavuşumu, Yükselen  Yeni Ay’da Sadalbari ve Scheat sabit yıldızlarının dönüşümleri oldukça hareketli ve sıra dışı bir haftayı deneyimletiyor bize.

12 Nisan 2021’de,saat 05:30 da ,Koç Burcu’nun  22°24´ derecesinde Yeni Ay oluşuyor. Başlangıçlar, neşe, yenilik, motivasyon, coşku enerjisi, girişimcilik ve sevgi merkezli olan Yeni Ay bu kez çokça farklı karşılıyor bizi. Zira yukarıda belirttiğimiz 4 farklı sabit yıldızın kombinasyonu ile birleşen,2021 yılına damgasını vuracak bir Yeni Ay’a tanıklık edeceğiz.

Mantık ve Duygu arasında sıkışmışlık hissi, sevinç ve keder duyguları arasında  melankolik, kova ve Satürn etkisiyle yerinde duramama öte yandan hareketsiz kalma eğilimi, dengelerimizi her ne kadar alt-üst etmiş gibi görünse de, Koç burcunun ev sahibi olduğu yeni Ay’ı en iyi ifade edeceğimiz dizeler  Dünyamıza pek çok şiir ve eser bırakan, şair&oyun yazarı, William Shakespeare’den geliyor…

‘’Bütün Mesele Hazır Olmakta’’

Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin. Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz. Bütün mesele hazır olmakta. Madem hiçbir insan bırakıp gideceği şeyin gerçekten sahibi olmamış, erken bırakmış ne çıkar, ne olacaksa olsun! Hamlet’ten

ZODYAK 12 BURÇ İÇİN NELER SÖYLÜYOR….   12 & 18  NİSAN HAFTALIK YORUM:

KOÇ YENİ AY’INDA BURÇLARIN ETKİLEŞİM ALANLARI ‘’GELİŞİM  NOKTALARI’’

KOÇ BURCU: Kişinin kendisini ilgilendiren her konu, motivasyonları, karakteri, kendisini dışarıya ifade ve dış dünyayı algılama tarzı, fiziksel görünüm, sağlık, yakın kişiler. Haftaya özel hayatınız, imajınız, tarzınız, hayata bakış açınızla ilgili yeni bir sayfa açarak başlıyorsunuz. Bu yeni sayfada atacağınız adımlar, Ocak ayındaki kariyer alanındaki yaratmak istediğiniz değişim ve dönüşümü ispat edecek nitelikte olacak.

BOĞA BURCU: Bilinçaltı, gizli düşmanlıklar, zorluklar, kayıplar, hastane, hapishane gibi kapalı yerleri ilgilendiren durumlar, başkalarından gizlenilenler, inzivaya çekilme, kaygılar, bağımlılıklar, bunlardan arınma çalışmaları, fedakarlıklar.   Venüs’ün burcunuza  geçmesi ile özel hayatınız, ikili ilişkilere bakış tarzınız, imajınız, görünümünüz daha ön plana çıkacak. Daha fazla özen gösterebilirsiniz. Özellikle çalışma arkadaşlarınızın dikkatini üstünüze çekmeniz mümkün.

İKİZLER BURCU:  Arkadaşlar, sosyal çevre, işten gelen kazancımız, içinde  bulunduğumuz organizasyonlar, gruplar. Yeni Ay, sosyal çevreniz, kariyer vasıtasıyla tanıdığınız insanlar ve gelecek planlarınız alanında gerçekleşiyor. Kreatif tarafınızı bu alanda göstermek için harekete geçeceksiniz. 2021’den bu yana, tasarruflarınız ve yatırımlarınızı büyütme ihtiyacınız ve burada yaratmaya çalıştığınız güç ve hakimiyet, sosyal çevrenizin desteğiyle daha da kolaylaşacak. Elde etmek istediğiniz maddi güç ve kontrolü sosyal çevrenizde kararlılığınız ve girişimciliğiniz ile gösterebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:  İş, kariyer, statümüz, hedefler, anne, annenin genel sağlık durumu, çocukların iş ortamı, sağlığı, eşin, ortağın babası, ailesi. Yeni Ay, kariyer hayatınızda yeni bir açılım yapmanıza neden olacak. Yeni bir pozisyon, terfi veya yeni bir iş gündeminize oturabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler alanında elde etmek istediğiniz gücü bu şekilde sağlayabileceksiniz ve kariyer hayatınızda daha mücadeleci bir pozisyon sergileyeceksiniz. Venüs’ün olumlu etkisi duygusal yaşamınıza sürpriz aşklar katıyor.

ASLAN BURCU:  Yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, uzun seyahatler, hukuksal konular, mahkemeler, hayat felsefesi, seminer vermek. Yeni Ay, seyahatler, farklı kültürler ile olan ilişkiler veya yeni bir şehirde yeni bir oluşuma adım atacağınızı gösteriyor. Ocak ayından bu yana çalışma ortamınız ve iş hayatınızda elde etmek istediğiniz gücü bu atılımla daha fazla etrafınıza ispat edebilirsiniz.

BAŞAK BURCU:  Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, nafaka, miras konuları, ortaklıklardan gelen para, kayıplar, ameliyatlar, eşin kazanımları. Yeni Ay, tasarruflar, yatırımlar, ortak sermayeler, eşinizin kazançları, kredi, miras, sigorta gibi konularda önemli atılımlar yapacağınızı gösteriyor, kurmakta olduğunuz işinizi veya işe dönüştürmek istediğiniz hobinizi ve yeteneklerinizi, daha da güçlendirmek için planlar yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.14 Nisan itibari ile olumlu neticelerle start vereceksiniz.

TERAZİ BURCU: Evlilik, eş, ortak, danışmanlık aldığımız kişiler, anlaşmalar, davalar, açık düşmanlıklar. Yeni Ay, ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, kontratlar, müşterileriniz gibi alanlarda önemli atılımlar yapmanızı sağlayacak,2021 girişinden bu yana yapmış olduğunuz planlar konusunda artık eyleme geçebilirsiniz. Maddi konularda önemsiz gibi görünen, pasif kazançlarınızda sürpriz  artış ve kazanımlar söz konusu.

AKREP BURCU:  Günlük işler, yanımızda çalışanlar, iş ortamı, kiracılar, küçük hastalıklar, evcil hayvanlarımız. Yaşamsal  alanda sizi daha güvende tutacak huzur ve sadakat dolu bir ilişkiye, ortaklığa adım atmanız mümkün. Finansal anlaşmalar size şans getirebilir. Uyumlu açılar etkisiyle, hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Eviniz, aileniz veya yuvanız alanında gelişmeleri daha konforlu bir eve geçmek istiyorsanız, bu konuda finansal destekleri almak için harekete geçebilirsiniz.

YAY BURCU:  Çocuklar, sanat, spor, yaratıcı yönlerimiz, hobilerimiz, aşk hayatımız, orta uzunluktaki seyahatler. Yeni Ay, hayatınızın her alanında yeni bir oluşuma adım atmanızı sağlayabilir. Liderlik vasıflarınızı daha fazla kullanabileceğiniz bir projeye adım atabilirsiniz. Burada yapacağınız atılımlar, 2021 girişinden bu yana maddi alanda yaratmaya çalıştığınız güç ve hakimiyeti hayata geçirmenizi sağlayacak. Venüsün burcuna geçmesi ile birlikte çalışma hayatınız, sağlığınız veya iş ortamınızda kendinizi daha fazla güvende hissedebilirsiniz.

OĞLAK BURCU:  Ev, emlak gibi taşınmazlar, aile, atalarımız, köklerimiz, baba, kardeşin parası, eşin işi, statüsü, mülkler, babanın genel sağlık durumu, çocukların başkalarından gizledikleri şeyler, hastane, hapishane gibi kapalı yerlerle ilgili durumları, arınma çalışmaları. Yeni Ay, aileniz, yuvanız ve eviniz alanında gerçekleşiyor. Burada yapacağınız atılımlar, özel hayatınızdaki köklü değişiklikleri destekleyecek. . Maddi alanda yaratmaya çalıştığınız büyümeyi iş hayatınızda yapacağınız girişimler sayesinde sağlayabilirsiniz. Yoğun bir tempo sizi bekliyor.

KOVA BURCU:  Eğitim, iletişim, yazmak, kardeşler, komşular, kuzenler, yeğenler, kısa yollar.Kariyer hayatınızda  yapacağınız girişimler, planlar ve atılımlar, sosyal alanda kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Markalaşma, yeteneklerinizle ilgili oluşuma girme süreci yorucu ve keyif verici olacak. Venüs’ün gelişi ile aile hayatınız ve ilişkileriniz daha fazla keyif verecek.

BALIK BURCU: Yeni Ay, gelirler, kazançlar, kaynaklar konusunda önemli atılımlar veya planlar yapacağınızı gösteriyor. Bu atılımlar gelecek planlarınızda kendinizi daha fazla güçlü hissetmenizi ve hayatınızı daha fazla kontrol altına almanızı destekleyecek nitelikte. Venüs’ün burcunuza etkisi ile birlikte yakın çevreniz ile olan ilişkiniz, kısa seyahatler, size daha fazla keyif verecek, hafta başından itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Evinizle ilgili tadilatlar veya ev değişimi yapabilirsiniz.

YENİ YAZIMIZDA BULUŞUNCAYA DEK:

SAKIN UNUTMAYIN!

‘’BAL KABAĞINI AT ARABASINA DÖNÜŞTÜREN SİHİR, SENİN PARMAK UCUNDAN ÇIKAN ENERJİ! MUCİZE SENSİN! ÖTESİ YOK!’’

ASTROLOG & KİŞİSEL GELİŞİM DÖNÜŞÜM DANIŞMANI

SEVİNÇ TOZDUMAN

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu