KıbrısManşet

Sideral Lines Direktörü Göker: Buna bir dur diyen yok mu?

Sideral Lines Direktörü Kaptan Ulus Göker, sosyal medya hesabından Yargı, Polis, Savcı ve ilgili kurumlara suç duyurusunda bulundu.

Sideral Lines Direktörü Kaptan Ulus Göker, şirket adına ait özel ve gizli ihale evraklarının sosyal medyada paylaşıldığını aktararak  yargı, polis ve ilgili kurumlara suç duyurusu yaptığını ve bu paylaşımlara birinin artık dur demesi gerektiğinin altını çizdi. Göker, “Firmamıza ait MİK dosyasındaki şirketimize özel olan evrakları medyada paylaştığı yetmedi; Enerji Bakanı Sn Erhan Arıklı kendisinin de dahil olduğu sayısız WhatsApp guruplarında ihale dosyamızdaki evrakımızı paylaşarak kendine göre algı operasyonları yapmaktadır” ifadelerine yer verdi.

ULUS GÖKER’İN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

“Yargı,Polis, Savcı ve ilgili kurumlara “SUÇ DUYURUSU” yapıyoruz
Merkezi İhale Komisyonu’nun yaptığı 20.09.2021 tarihindeki 150 000 ton +/- 10% KIBTEK Yakıt İhalesinde
“Rafineri Opsiyon Belgesi” gibi teknik bir evrakın incelemesini yıllardır KIBTEK Teknik komitesi yapmaktadır.
Bu kez de Sidereal Lines Ltd’in teknik evraklarını inceledikten sonra olumlu bir rapor vermiştir. Olumlu rapordan sonra “Usul gereği” MİK Başkanı Bloke artırımı teklifi için Kıbtek Yonetim Kurulu’na yazı göndermiş ve $ 33.23 usd olan ihale teklifimize Kıbtek Yönetim Kurulu da Bloke artırımını onaylayarak MİK Başkanlığına olumlu yazısını göndermiştir. MİK’ in kararı duyurması aşamasında “Rafineri Opsiyon Belgesi gibi Teknik bir evrak icin” Baş Savcılık’tan görüş alınarak ihaleyi olumlu veya olumsuz sonlandırma yönüne gidilmesi çok Manidardır!
Madem öyle o zaman ihaleler için Teknik ve İdari Şartname hazırlanmasına gerek yok,hatta MİK’e de gerek yok:
İgili Bakanlık kazanmasını istemediği firma durumunda, medyadan herkese saldırarak, kararı etkilemek adına Merkezi İhale Komisyonu üyelerine gerek basın açıklaması yolu ve medya yolu ile ,gerekse doğrudan baskı kurmaya çalışmaktadır. Hatta daha ileriye giderek firmamıza ait MİK dosyasındaki şirketimize özel olan evrakları medyada paylaştığı yetmedi; Enerji Bakanı Sn Erhan Arıklı kendisinin de dahil olduğu sayısız WhatsApp guruplarında ihale dosyamızdaki evrakımızı paylaşarak kendine göre algı operasyonları yapmaktadır.
İşte tam da bu noktada Yargı,Polis, Savcı ve ilgili kurumlara “SUÇ DUYURUSU” yapıyoruz ihale dosyamızdaki Özel ve Gizli ihale evraklarımızın medyada birileri tarafından paylaşılıyor olmasına DUR diyen yok mu ? Buna ne derler bilir misiniz ? “BİR DELİ KUYUYA TAŞ ATAR 100 TANE AKILLI ÇIKARAMAZ ” veya Çıkarlar ve Mammaları için taşı kuyudan ÇIKARMAZLAR.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu