Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Smaçlar 2. kez Çetintaş anısına atıldı

7. BEDİ’S 2. OSMAN ÇETİNTAŞ ANI TURNUVASI:
Boğaz Endüstri Madencilik (BEM) ana sponsorluğunda Süleyman Rebge’nin organize ettiği 7. Bedi’s “2. Osman Çetintaş” Plaj Voleybol anı turnuvası tamamlandı. Geçtiğimiz hafta sonu Bedi’s plajında ikinci kez düzenlenen turnuvada kızlar ve erkekler kategorilerinde 12’şer takım şampiyonluk mücadelesi verdi. “Adanın en eğlenceli turnuvası” sloganı ile gerçekleştirilen turnuvada kızlar kategorisinde Rahatta Kal, erkekler kategorisinde ise Koopbank Hapi şampiyon oldu.

REKOR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ:
Yeniboğaziçi Bedi’s Plajında gerçekleştirilen ve iki gün süren anı turnuvasında 130’a yakın sporcu mücadele etti. Rekor katılım ile gerçekleştirililen organizasyonun ilk gün oynanan grup maçları sonunda finallere kalan takımlar belirlendi. Turnuvanın ikinci gününde ise çeyrek final, yarı final ve final maçları oynanarak turnuvada dereceye girenler belli oldu.

DERECEYE GİRENLER:
Turnuvanın kızlar kategorisi finalinde Rahatta Kal rakibi Material Girls’ı 2-0, erkekler kategorisi finalinde ise Koopbank Hapi son iki turnuvanın şampiyonu Aras Cars’ı 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Kızlar kategorisinde turnuva üçüncülüğünü Nawy, erkeklerde ise Kaybedenler Kulübü elde etti.

ÖZEL ÖDÜLLER VE ÖDÜL TÖRENİ
Turnuvada özel ödüller ise en değerli kadın oyuncu Nehir Çatankaya, en değerli erkek oyuncu İsmail Kovancı, en iyi seyirci ise Refika Yavuz seçildi. Final maçların ardından düzenlenen ödül töreninde ilk üç dereceye giren takımlara madalyalar, kupalar, sponsorlara plaketler Boğaz Endüstri Madencilik LTD (BEM) Müdürü Erhan Bolkan, turnuvayı organize eden Süleyman Rebge, Osman Çetintaş’ın babası Nafi Çetintaş, Bedi’s direktörü Ulaş Mullacuma tarafından verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu