GenelKıbrısManşet

Sokağa çıkma yasağı sona eriyor mu ?

Yılbaşı nedeniyle  4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulandı. Sokağa çıkma yasağı saatleri, yılbaşı yasağı ne zaman bitiyor

GIYNIK ÖZEL- MUZAFFER GÖREN

Yılbaşı nedeniyle  4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulandı. Sokağa çıkma yasağı saatleri, yılbaşı yasağı ne zaman bitiyor.

2020 sona erdi, geçen yıldan yadigar kalan Covid-19 2021’de de devam ediyor. Yeni yıla da sokağa çıkma yasağı ile girdik. Binlerce vatandaş hafta sonu da evlerinde kaldı. Peki, Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor, yasaklar ne zaman kalkacak?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UZATILMAZSA BİTİYOR

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan duyuruda yılbaşı yasakları 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00’de başlamış, 1 Ocak Cuma, 2 Ocak Cumartesi, 3 Ocak Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 05.00’te son bulaktı.

Uygulanan yasak bu gün saat 05:00’da son buldu ancak yasakların uzayıp uzamayacağı konusunda henüz bir açıklama yok. Bakanlık konu ile açıklama yapmadığı sürece yasağın kalkacağı biliniyor ancak vakaların artışı ve temaslı insanların net olarak tespit edilmemesi yasağın devam edebileceğini düşündürüyor.

UZATILMAYACAK

GIYNIK Gazetesinin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre yasağın uzatılmayacağı öğrenildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu