KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Sola meyilli viraja geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek, takla attı

Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu'nda meydana gelen kazada bariyerlere çarpıp takla atan araç alev alarak, kullanılmaz hale geldi ve bir kişi yaralandı.

Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu’nda meydana gelen kazada bariyerlere çarpıp takla atan araç alev alarak, kullanılmaz hale geldi ve bir kişi yaralandı.
İhbar üzerine Polis, Sağlık ve Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerinden edinilen ilk bilgilere göre, kazada yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
“Bugün saat 13:30 sıralarında, Lefkoşa’da kuzey çevre yolu üzerinde batı istikametine doğru, yönetimindeki UA 066 plakalı salon araç ile süratli ve dikkatsizce seyreden Habibullah Sanusı ABDULRAZAQ (E-23), seyretmekte olduğu yolun sonunda Girne – Lefkoşa Anayoluna bağlanan sola meyilli viraja geldiği zaman direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarparak takla atmıştır. Kaza sonrası alev alan araç itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kaza sonucu yaralanan araçta yolcu olarak bulunan Farouq Olayemi Prina NKEM (E-23) kaldırıldığı Kolan British Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu