GenelKıbrısManşetTürkiye

‘Son Ay Tutulması’ için imza günü düzenleniyor

İzmirli Gazeteci ve Şair Müslüm Karaaslan’ın ‘Son Ay Tutulması’ isimli kitabı için imza günü düzenleniyor.

Girne Belediyesi Kültür Sanat İşleri Şubesi’nden verilen bilgiye göre imza günü 29 Mart Çarşamba günü saat 11:00 – 16:00 arasında, Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası Giriş Salonu’nda gerçekleşeceği ve kitaptan elde edilecek tüm gelirin ülkemizdeki depremzede aileler için bağışlanacağı belirtildi.

YAZAR HAKKINDA

Müslüm Karaaslan, 1973 yılında İzmir’de doğdu. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Bölümü’nden mezun oldu.

Gazetecilik mesleğine okul yıllarında Ege Ajans’ta başladı. Ardından Konak Haber ve Çevre Koruma Hizmetleri Dergisi’nde muhabir olarak çalıştı. 1996 yılında Hürriyet (kısa süreli) ve Yeni Asır gazetelerinde muhabirlik görevini sürdürdü. 2001 yılında kurulan Haber Ekspres gazetesinin çekirdek kadrosunda yer aldı. Ardından Ege Telgraf gazetesinde Haber Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yaptı.

Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Yılın Gazetecisi Ödülü’nü iki kez kazanan Karaaslan’ın yerel ve ulusal yarışmalarda 40 civarında ödülü bulunuyor. Aynı zamanda Sürekli Basın Kartı sahibi olan Karaaslan, halen Karabağlar Belediyesi’nde Basın Danışmanı olarak görev yapmaktadır.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu