KıbrısManşetSağlık

Son Dakika! Covid-19 nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti

73 ve 74 yaşındaki iki koronavirüs hastası bir saat arayla yaşamını yitirdi

Evinde rahatsızlanması sonucu ambulans çağrılan ve yapılan tetkikler sonucu Koronavirüs testi pozitif çıkan şahıs bu akşam hayatını kaybetti. Bu akşam üzeri rahatsızlanan, evine ambulans çağırıldıktan sonra yapılan tetkiklerin ardından Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Acil Durum Hastanesi yoğun bakıma alınan 73 yaşında (erkek) isminin baş harfleri M.H tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bu ölüm haberinden bir saat sonra bir acı haber daha geldi. Koronavirüs tanısıyla 18 Temmuz tarihinden bu yana Acil Durum Hastanesi yoğun bakımda tedavi gören 74 yaşındaki Cahit Çulluoğlu Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Hastanın hipertansiyon ve kalp rahatsızlıklarının da bulunduğu bildirildi.

Bu iki ölümle birlikte KKTC’de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 42’ye yükseldi

18 TEMMUZ’DAN BERİDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs tanısıyla 18 Temmuz tarihinden bu yana Acil Durum Hastanesi yoğun bakımda tedavi gören 74 yaşındaki (erkek) C.Ç.’nin Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Hastanın hipertansiyon ve kalp rahatsızlıklarının da bulunduğu bildirildi. Merhuma Allah’tan rahmet, tüm ailesine başsağlığı dilendi. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

EVİNDE RAHATSIZLANDI POZİTİF ÇIKTI

Evinde rahatsızlanması sonucu evine ambulans çağrılan, yapılan tetkikler sonucu Koronavirüs testi pozitif çıkan şahıs hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, bugün akşam üzeri rahatsızlanan, evine ambulans çağırıldıktan sonra yapılan tetkiklerin ardından Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Acil Durum Hastanesi yoğun bakıma alınan 73 yaşında (erkek) M.H tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, merhuma Allah’tan rahmet, tüm ailesine başsağlığı ve sabırlar dilendi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu