ÇevreKıbrısManşetToplum

Sonbahar etkisini gösteriyor: Havalar ısırmaya başladı!

Genel olarak gün içinde hava sıcaklığının 34 derece civarında seyretmesi beklenirken, akşam saatlerinde ise bu sıcaklığın 22 dereceye kadar düşeceği aktarıldı.

Eylül ayıyla birlikte yaza veda ederek, sonbaharı karşıladık.

Dolayısıyla hava sıcaklıklarında bir düşüş gözlemlenirken, geceleri de daha serin olmaya başladığı hissediliyor.

Meteoroloji Dairesi tarafından yapılan bugünkü tahminler kapsamında genel olarak gün içinde hava sıcaklığının 34 derece civarında seyretmesi beklenirken, akşam saatlerinde ise bu sıcaklığın 22 dereceye kadar düşeceği aktarıldı.

SABAH

Bölgede alçak basınç sistemi ile sıcak ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması beklenirken, havanın açık ve az bulutlu öğle saatleri ise parçalı az bulutlu geçeceği aktarıldı.

Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken, rüzgarın güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak eseceği belirtildi.

ÖĞLE

Bölgede alçak basınç sistemi ile sıcak ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması beklenirken, havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği aktarıldı.

Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmesi tahmin edilirken, rüzgârın güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak eseceği belirtildi.

AKŞAM

Bölgede alçak basınç sistemi ile sıcak ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması beklenirken, hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak eseceği kaydedildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu