GenelKıbrısManşet

Sorakın: Bu anlayışla buraya kadar 23 Ocak’a az kaldı

CTP Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın, UBP’nin eğitimi de kaosa döndürdüğünü kaydetti. “Bu anlayışla buraya kadar” diyen Sorakın, 23 Ocak’a az kaldığına da işaret etti.

CTP Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın, UBP’nin eğitimi de kaosa döndürdüğünü kaydetti. “Bu anlayışla buraya kadar” diyen Sorakın, 23 Ocak’a az kaldığına da işaret etti.

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, eğitimde yaşananları eleştirdi.

 

“UBP ZİHNİYETİ EĞİTİMİ DE KAOSA DÖNÜŞTÜRDÜ”

UBP zihniyetinin son iki yılda taş taş üstüne koyamayan, plansızlık, programsızlık, iş bilmezlik ve malum anlayışı olan “ben bilirim, ben yaparım mantığı” ile yaşamın tüm alanlarını darmadağın ettiğini ifade eden Sorakın,  eğitimin de kaosa döndüğünü belirtti.

 

“23 OCAK’A AZ KALDI”

“Bu anlayışla buraya kadar” diyen Sorakın, seçim tarihine az kaldığını kaydetti. Sorakın ayrıca CTP iktidarında orta ve uzun vadeli planlamalarla alt yapıda var olan eksiklikler giderileceğini ifade etti.

İşte Sorakın’ın paylaşımı:“Kamu ile özel okullar arasında var olan uçurum derinleşmiş, kamu okullarının kendi içerisinde de anomaliler oluşmasına neden olmuştur. Kamu ilkokullarına devam eden öğrencilerimizin bir kısmı yarım gün eğitim alırken, diğer yarısının yarım gün eğitimin yarısını alabilmesine vesile olmuş, şimdi de katılımcılık anlayışından uzak tavırları ile ortaöğretimde kaosa neden olmuştur. Bu anlayışla buraya kadar. 23 Ocak’a az kaldı. CTP iktidarında:

En temel ilkelerimizden biri olan “katılımcılık ilkesi” hayat bulacak,

Orta ve uzun vadeli planlamalarla alt yapıda var olan eksiklikler giderilecek,

Öğretmenlerimizin kazanılmış haklarına dokunulmadan eğitimin gün içerisine yayılması sağlanacak.

Bu yapılırken kamu okulları ile özel okullar arasında var olan fırsat eşitsizliği ortadan kalkacak,

Çocuklarımızın gelişiminde önemli bir yere sahip olan sosyal, kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler hayat bulacak,

Bununla birlikte yüzlerce gencimize istihdam olanağı yaratılacaktır.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu