ManşetSpor

Spor yazarları ile ilgili uygulamalar görüşüldü

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Burhan Gürkan ve Asbaşkanı Şükrü Burağan, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu'nu ziyaret etti.

 

Gerçekleşen ziyarette 2021-2022 sezonu ile ilgili görüş alışverişinde bulunulurken, KTFF müsabaka ve organizasyonlarındaki basın mensupları ile ilgili uygulanacak kurallar görüşüldü.

 

SERTOĞLU: “SAĞLIKLI ORTAM KONUSUNDA NET ADIMLAR ATACAĞIZ”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, futbolun da pandemi sebebiyle olumsuz yönde etkilendiğini ifade ederek, yeniden ayağa kalmak için çalıştıklarını kaydetti. Sertoğlu, bu sezon saha içerisinde görev yapacak olan herkesin aşı zorunluluğu bulunduğunu belirterek buna saha içerisinde görevli foto muhabirlerinin de dahil olduğunu belirtti. KTFF Başkanı, sağlık konusunda KTFF olarak çok hassas olduklarını ve bu konuda net adımlar atacaklarını ifade ederek, “Yeni sezonun heyecanı içerisinde hazırlıklarımız sürüyor. Tüm futbol camiası gibi basın mensupları için de zorlu bir sezon olacak. 1 sezondur futbola özlem duyuyoruz ve bu özlemin tamamlanmasına kısa bir süre kaldı”dedi.

 

GÜRKAN: “KTSYD OLARAK SAĞLIK KONUSUNDA HASSASIZ”

KTSYD Başkanı Burhan Gürkan ise basın mensuplarının futbolu çok özlediğini belirterek sözlerine başladı. Gürkan, ülke spor basınının büyük bir çoğunluğunun futbol üzerine odaklandığını ve bu konuda dernek olarak titiz davrandıklarını belirtti. KTSYD Başkanı, KTFF ile görüşüp bu sezon saha içi ve saha dışındaki basın mensuplarının durumunu görüşmek istediklerini belirtti. Gürkan KTSYD olarak üyeler üzerinden bir aşı anketi yaptıklarını kaydederek, “Yaptığımız anket üzerinden biz de aşılı basın mensubu oranımızı göreceğiz. Bu yönde de aşısız üyelerimizi teşvik edeceğiz.” dedi. KTSYD olarak kendilerinin de sağlık konusunda hassas olduklarını belirten Gürkan, “Yeni sezonun heyecanı tüm meslektaşlarımızı sardı. Dilerim sağlıklı ve keyifli bir futbol sezonu geçiririz.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu