GenelKıbrısManşet

Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı ana sponsorluğunda satranç turnuvası düzenlendi

KKTC Satranç Federasyonu, SAYTEV (Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı) ana sponsorluğunda Yakın Doğu Kolejinde lig heyecanı devam etti.

SAYTEV (Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı), KKTSF (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Satranç Federasyonu) tarafından düzenlenen satranç liglerinin ana sponsoru olarak görev aldı.

Bugün Yakın Doğu Kolej’de 200’ün üzerinde katılımcıya SAYTEV KKSF 2024 Satranç Liglerinin ikinci ayağı gerçekleşti. Etkinliğe gösterilen yoğun ilgi, vakıf yönetimini gururlandırırken, etkinlik, satranç severlerin heyecanla dolu maçlarıyla oldukça çekişmeli geçti. Karşılaşmaların ikinci ayağına yarın devam edilecek.
Organizasyon, #öncegençlik, #satranç ve #kktc etiketleriyle sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı’nın bu tür etkinliklere verdiği destek, gençlerin kişisel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra, toplumda pozitif etkileşimlerin artmasına destek veriyor.

 

Vakıf, geleceğin büyük düşünür ve liderlerini yetiştirme misyonunu sürdürdüğünü açıkladı. Vakfın bu anlamlı sponsorluğu, genç satranç oyuncularını destekleme ve onlara daha iyi imkanlar sunma amacını da taşıyor. SAYTEV KKSF 2024 Satranç Liglerinde sonucunda KKTC’nin Süper Lig Şampiyonu ve 2. si ülkemizi Türkiye’ yapılacak liglerde temsil edecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu