EkonomiGenelKıbrısManşet

‘Star Power’ Aylin Pelin Onar

Coldwell Banker International’ın Star Power ödülüne, başarılarıyla, vizyonuyla ve adanmışlığıyla layık görülen 14 profesyonel arasında yer alan en başarılı profesyonellerinden birisi olarak seçilen 20 yıllık tecrübeye sahip bir isim

Coldwell Banker International’ın Star Power ödülüne, başarılarıyla, vizyonuyla ve adanmışlığıyla layık görülen 14 profesyonel arasında yer alan en başarılı profesyonellerinden birisi olarak seçilen 20 yıllık tecrübeye sahip bir isim

ONAR, PANELİST OLAN “İLK TÜRK KADIN”… Sadece Coldwell Banker International’ın değil dünya çapındaki tüm emlak markaları içinde konuşmacı, panelist olan ‘İlk Türk Kadını’ unvanını taşıyan Aylin Pelin Onar, 20 yılı aşkın süredir, gayrimenkul tecrübesiyle 2 bin 500’den fazla satış gerçekleştirdi. Onar’ın ödülleri arasında, dünyada bugüne kadar sadece 53 profesyonele takdim edilmiş olan Uluslararası Excellence Kulüp Ödülüne layık görüldü.

EN BAŞARILI OFİS UNVANINI 5 YILDIR KORUYOR… Türkiye 1.’liklerinin yanı sıra Avrupa 1.liği ve uluslararası platformda verilen ve dünyanın en başarılı ofisi unvanını 5 yıldır koruyan Coldwell Banker Maximum ofisi yine son 5 yıldır En Fazla Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Coldwell Banker Ofisi olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla da sektörde örnek teşkil ediyor.

TIPKI ‘GIDA’ GİBİ ‘BARINMA’ DA BİRİNCİL İHTİYAÇ… “Pandemi döneminde İnsanların öncelikleri değişti ve yaşam alanları daha fazla önem kazandı. Bu süreçte üretim çok önemli bir hal aldı ve home office sistemine geçildiği için evimiz gözümüzde daha da önemli bir yer edindi. Müstakil hayata olan önem arttı” diyen Onar, “Pandemi sonrası insanlar yaşamak için daha fazla KKTC’yi tercih eder oldu ve özellikle Türkiye’den çok fazla talep var” açıklamasında bulundu.

“LOKOMOTİF SEKTÖR SÜRDÜREBİLİR OLMALI”… Maliyet arttıkça mülkiyet değeri de arttı” diyen Aylin Pelin Onar, “Devletin alması gereken ek önlemler, tedbirler ve teşvikler olmalıdır. Bunlar her dönem alıcı ve satıcıyı hareketlendiren unsurlardır. İnşaatlar devam etmeli ki Lokomotif sektör de sürdürülebilir olsun. Ömrünün sürdürülebilir olması için devletin ekonomik paketler oluşturması çok önemlidir” dedi.

100 binin üzerinde gayrimenkul profesyoneli olan, dünyanın ilk ev ve en eski gayrimenkul markası Coldwell Banker International’ın Star Power ödülüne, başarılarıyla, vizyonuyla, adanmışlığıyla örnek olan 14 profesyonelden birisi olarak marka yüzü ve en başarılı profesyonellerinden birisi olarak seçilen Aylin Pelin Onar 20 yılı aşkın süredir emlak sektöründe yer alıyor.

ABD dışındaki ilk lisanslı Global Luxury eğitmenlerinden olan ve Türkiye, KKTC’nin 1 numaralı konut profesyoneli Coldwell Banker Maximum Broker’ı Aylin Pelin Onar, KKTC ve Türkiye’yi birçok defa Amerika’da, Barselona, Portekiz gibi Avrupa ülkelerinde, uluslararası platformlarda konuk konuşmacı ve bilirkişi olarak başarıyla temsil ediyor.

Pandemi sürecinde yaşanılanları ve emlak sektörüne nasıl yansıdığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Onar, tıpkı ‘gıda’ gibi ‘barınma’ ihtiyacının da birincil ihtiyaç haline geldiğini, insanların önceliklerinin değiştiğini ve yaşam alanlarının daha fazla önem kazandığına dikkat çekti.

ONAR, PANELİST OLAN “İLK TÜRK KADIN”

Sadece Coldwell Banker International’ın değil dünya çapındaki tüm emlak markaları içinde konuşmacı, panelist olan ‘İlk Türk Kadını’ unvanını taşıyan Aylin Pelin Onar, 20 yılı aşkın süredir, gayrimenkul tecrübesiyle 2 bin 500’den fazla satış gerçekleştirdi. Onar’ın ödülleri arasında, dünyada bugüne kadar sadece 53 profesyonele takdim edilmiş olan Uluslararası Excellence Kulüp Ödülü (2018), Türkiye ve Kıbrıs’ın 1 Numaralı Satış Uzmanı, (2016, 2017, 2018), 1. Uluslararası Master Franschise Satış Uzmanı 2015, 2016, 2017, 2018, Avrupa’nın En İyi 3. Satış Profesyoneli (2016, 2017 ) 2018 Avrupa 1.’liği ve Avrupa’nın En Etkin Sosyal Medya İsmi gibi sayısız ödüle sahip.

JAGUAR İLE ÇÖZÜM ORTAKLIĞI YAPAN İLK GAYRİMENKUL PROFESYONELİ

Aynı zamanda dünya genelinde yine bir ilke daha imza atarak, araç sponsorluğu olan ve Jaguar ile çözüm ortaklığı yapan ilk gayrimenkul profesyoneli. Mesleki birikim ve donanımı eğitmenlik yaparak ve sektörde pek çok kişiye ilham vererek devam ettiren Aylin Pelin Onar, aynı zamanda ofisinde çok başarılı profesyonellerinde yetişmesinde, ilerlemesinde katkıda bulundu.

COLDWELL BANKER MAXİMUM EN BAŞARILI OFİSİ UNVANINI 5 YILDIR KORUYOR

Türkiye 1.’liklerinin yanı sıra Avrupa 1.liği ve uluslararası platformda verilen ve dünyanın en başarılı ofisi unvanını 5 yıldır koruyan Coldwell Banker Maximum ofisi yine son 5 yıldır En Fazla Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Coldwell Banker Ofisi olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla da sektörde örnek teşkil ediyor.

TIPKI ‘GIDA’ GİBİ ‘BARINMA’ DA BİRİNCİL İHTİYAÇ

Pandemi sürecinde yaşanılanları ve emlak sektörüne nasıl yansıdığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Onar, “Pandemi süreci herkesin şok evresi yaşadığı bir dönem oldu. Bizim avantajımız uluslararası bir şirketin parçası olmak oldu. Online etkinlikler ve eğitimler düzenlendi. Her gün farklı farklı programlar vardı. Amerika, Avrupa ve Türkiye ofisleriyle daimi olarak etkileşimde kaldık. Tıpkı ‘Gıda’ gibi ‘Barınma’ da birincil ihtiyaç. İnsanların öncelikleri değişti ve yaşam alanları daha fazla önem kazandı. Bu süreçte üretim çok önemli bir hal aldı ve Home Office sistemine geçildiği için evimiz gözümüzde daha da önemli bir yer edindi. Müstakil hayata olan önem arttı.

Ülkemizde o dönem Covid-19’a karşı yönetilen ciddi ve başarılı politika sayesinde vaka sayılarının en minimum oranda olması yurtdışındaki insanların ülkemize olan talebini artırdı. Pandemi sonrası insanlar yaşamak için daha fazla KKTC’yi tercih eder oldu ve özellikle Türkiye’den çok fazla talep var” açıklamasında bulundu.

“EV SAHİBİ OLMAMIZ YAŞAMIMIZ İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE ÖNEMLİ”

“Ev sahibi olmamız yaşamımız için çok değerli ve önemli. Hayat zorlaştı çünkü üretim daha maliyetli bir hale geldi. En iyi alım kararı şu andır. Yeni bir araba almaktansa ev almaya yönelmek daha temel bir ihtiyaçtır. Maliyet arttıkça mülkiyet değeri de arttı” diyen Aylin Pelin Onar, “Devletin alması gereken ek önlemler, tedbirler ve teşvikler olmalıdır. Bunlar her dönem alıcı ve satıcıyı hareketlendiren unsurlardır. İnşaatlar devam etmeli ki Lokomotif sektör de sürdürülebilir olsun. Ömrünün sürdürülebilir olması için devletin ekonomik paketler oluşturması çok önemlidir” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu