GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Su grubu burçları bu hafta adil bir karar verme sürecinde

Su grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Siz ne yapmalısınız?

cosmica

Öncelikle su grubu burçlarının hayatlarında bu hafta İlahi Adalet tecelli edecek. Ektiğiniz tüm tohumların yeşerdiğini ya da ağaçların meyve verdiğini göreceksiniz. Hak ettiğiniz sistem tarafından size veriliyor.

Bunun için Yaradan’a şükretmelisiniz. Şükür enerjisi çok büyülü bir frekans taşır. Aldığımız her nefes için bile şükrettiğimiz zaman kutsanır, daha da mucizevi olayların hayatımıza sirayet etmesine olanak tanımış oluruz. Dilekleriniz gerçek oluyor, şükredin.

Baş melek Mikail sizlere mutlu olmaya karar vermeniz gerektiğini ve eski melankolik ruh halinizden kurtulmanız gerektiğini söylüyor. Karar verin:

“Kalbimi mutluluğa, eğlenceye ve tatmine açtığın için sana çok teşekkür ediyorum. Kendime hayatımdaki tüm güzellikleri görmeye izin veriyorum. Ve öyle de oldu.”

Aşk mesajınız sizlere iletişim kurarken yanlış anlaşılmaların meydana geldiğini anlatıyor. Yanlış anlaşılmalar aşkınızı ve ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Sevdiğiniz kişiye gönlünüzü açın, aşkınızın enerjisini yükseltin. Ona güvenin, ancak güvenirseniz size sevgi sunacaktır.

Olumlama: “İlişkimde çok doğru bir iletişimin içindeyim. Ona güveniyorum, aşkımız güven ile sarılı.”

SİZ AŞIKSINIZ VE AŞKINIZA BU HAFTA KAVUŞACAKSINIZ!

Ruh aileniz içinden çıkamadığınız konularla ilgili size destek olmaya hazır. Göremediğiniz ama hissedebildiğiniz koruyucu rehberlerinizi çağırın ve onlardan size rehberlik etmelerini isteyin. Bunu yalnız yapmak zorunda değilsiniz.

Siz bu hafta yanılsamaların ötesine geçiyorsunuz. Daha önceki kavrayışlarınızın aslında gerçek olmadığını ve sizin öyle sandığınızı fark ediyorsunuz. Siz aşıksınız ve aşkınıza bu hafta kavuşacaksınız, ne mutlu sizlere!

Artık tamamlanıyorsunuz ve o yapbozdaki eksik parçanız ile bir araya geleceksiniz. Duygularınızı daha yoğun hissedeceksiniz, evrenin size bu konuda destek verdiğini vücudunuzda hissettiğiniz yoğun enerji akışından fark edeceksiniz. Sıcak hissedebilir, ellerinizde karıncalanmalar gözlemleyebilirsiniz.

ARTIK ŞİFALANMA ZAMANI

Hepimizin zaman zaman şifalanmaya ihtiyacı vardır ve Yılan Ruhu kendinizi ve savunmasız yüreğinizi yenileme ve onarma zamanının geldiğini gösterir. Daha canlı olmak için kendinize bakmanız ve onarmanız gerekiyor. Refahınızın artması için kendinize alan tanıyın.

Arkadaşlıkların ve ortaklıkların sürmesi için incinmeye açık olmak gerekir, bu da zaman zaman hassas olabileceğimiz anlamına gelir. Kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. İçinizdeki canlılık arttığı için deri değiştirir gibi geçmişi bırakın ve yeni bir varoluşa adım atın.

Bu, şifalanmak, gelişmek ve kendinizin, önemsediğiniz insanların ve topluluğunuzun gördüğü zararı onarmak adına yaptıklarınızı onurlandırmak için iyi bir zaman. Artık refahınıza, bolluğunuza, olumlu ilişkilerinize ve iyiliğinize faydası olmayan he reyi bırakın ve şifalanmanın gerçekleşmesi için kapıyı açın.

Ne kadar çok şey kaybetmiş veya ne kadar hayal kırıklığına uğramış olursanız olun, deri değiştirir gibi geçmişi bırakmaya ve kendinizi radikal bir şekilde kabul etmeye hazırsınız. Kendinizi sevin ve hassas olun. Kendinizi bağışlamak şifalanmanıza yardım edecek. Unutmayın, başkalarının şifalanmasına yardım edecek güce en çok sahip olanlar genellikle kendisi de yaralananlardır.

“ZENGİN BİR SPİRİTÜEL YAŞAMLA KUTSANIYORUM”

Sistem, hedefleriniz doğrultusunda plan yapmanız ve odaklanmanız gerektiğini söylüyor. Eskiyi bırakın ve dinlenin. Bu uğurda korkusuz olun ve sağlam durun. Tüm olasılıklar sizin yanı başınızda. Önünüzdeki bahçeye ulaşmanız için kapıyı açmanız yeterli. Şunu söyleyin:

“Zengin bir spiritüel yaşamla kutsanıyorum. Her gün her şekilde keyifli zenginliğim artıyor ve çoğalıyor.”

Bu süreçte arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızdan destek görebilir, iş konusunda bir başarıya imza atabilirsiniz. Bu durum sosyal çevreniz tarafından kutlama yapmanıza neden olabilir. Kabul edin:

“Evren müşfik insanlarla dolu. Hayatımı onların harikulade desteğine açıyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu