KıbrısManşetToplum

Suay, “Engelli Farkındalığı” seminerine katıldı

Uluslararası Final Üniversitesi bünyesinde düzenlenen "Engelli Farkındalığı" semineri Dr. Aslı Akçay'ın moderatörlüğünde gerçekleşti. Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay, seminerin ardından yaptığı açıklamada, "Hassasiyet farkında olmakla başlar..." dedi

KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay, Uluslararası Final Üniversitesi bünyesinde düzenlenen “Engelli Farkındalığı” seminerine katıldı.

Sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Suay, “Özel eğitim ve psikoloji öğrencileriyle engelli kavramlarını, akademik çalışmaları, doğruları, yanlışları konuştuk” dedi.

Suay, programa moderatörlük yapan Dr. Aslı Akçay’a, konuşma ve fikirleriyle katkı sağlayan KİKEV başkanı Bahire Doğru’ya, katılım ve sorularıyla farkındalıklarını ortaya koyan gençlere, aynı zamanda ev sahiplikleri için okul yönetimine teşekkür etti.

Suay, “Hem Aslı hocanın hassasiyeti, hem de gençlerin ilgisi ve farkındalığıyla son derece verimli bir program daha geride kaldı… Hassasiyet farkında olmakla başlar” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu