Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Suçunu itiraf etti!

Aydınköy’de meydana gelen kanunsuz uyuşturucu madde tasarufu meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Mehmet Gezer mahkeme huzuruna çıkarıldı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Hasan Sönmez olayla ilgili bulguları aktardı. Sönmez 10 Mart 2023 tarihinde saat 21.00 raddelerinde Aydınköy’de Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından şüpheli görülen zanlı Mehmet GEZER’in kullanımındaki EZ 464 plakalı araçta ve konu şahsın üzerinde yapılan arama neticesinde, konu şahsın tasarrunda; içeriklerinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan yaklaşık 25 gr tütün, bir adet tütün kağıdına sarılmış ucu yanık vaziyette sarma sigara  ve üzerlerinde  sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet Raw marka tütün kağıdı, 2 adet kırık vaziyette parlement sigara, 2 adet yemek kaşığı, 2 adet çakmak tespit edilerek emare olarak zapt edildiğini mahkemeye aktardı. Polis zanlının suçüstü gereği tutuklandığını ve vermiş olduğu gönüllü ifadesinde konu maddeyi Türkiye’den ithal ettiği itirafaında bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, alınması gerek ifadeler ve teyit tekzip edilmesi gereken gönüllü ifade olduğunu belirterek ilk etapda zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu