EkonomiKıbrısManşet

Sun Valley projesinin lansmanı gerçekleştirildi

Baştaşlar İnşaat Şirketi, Cove havuz başında mutluluğunu ve gururunu yaşadıkları muhteşem galada Sun Valley Cove Konut Projesinin devir teslimi, iki yepyeni proje ve Cove Sahil Projesi tanıtıldı

Baştaşlar İnşaat Şirketi, Cove havuz başında mutluluğunu ve gururunu yaşadıkları muhteşem galada Sun Valley Cove Konut Projesinin devir teslimi, iki yepyeni proje ve Cove Sahil Projesi tanıtıldı. Bilindiği üzere 3 yıl önce lansmanı yapılan Cove Projesi ’En Lüks Denize Sıfır Proje’ ödülüne layık görülmüştü. Muhteşem havai fişek gösterilerine de sahne olan bu geceye çok elit ve özel müşteriler, acenteler ve misafirler katılarak şeref verdi.

Bu Lansmana öncelikle Cove Sahil Projesinden konut satın alan müşteriler, yurt içi ve yurt dışından katılan çok önemli acenteler ve elit davetliler, Los Angeles’dan gelerek ülkemizi onurlandıran ve sesiyle büyüleyen birçok uluslararası ödüllere sahip opera sanatçısı Demetra G. Mustafaoğlu da katıldı. Sonrasında, Türkiye’den katılan ve muhteşem bir performans sergileyen Brenda & çok değerli orkestrası, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar, Esentepe ve Çatalköy Belediye Başkanları, Milletvekilleri, tüm katılımcılar ve bu anlamlı günün yaratıcıları, ekibi ve Baştaşlar ailesi gecede yer aldı.

Lansman çok özel bir geceye sahne oldu. Siyah kravat konsepti ile Kırmızı halıdan giriş yapan misafirlerin şık giyimleri görülmeye değerdi.  Gecenin ilk konuşmacısı muhteşem konseptin en önemli yaratıcılarından Baştaşlar İnşaat Şirketi Direktörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baştaş, konuşmasına öncelikle kız kardeşi ve şirketin Direktörlerinden Sinem Baştaş’a kendisine vermiş olduğu sonsuz destekten dolayı çok teşekkür ederek başladı. Projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Baştaş, bu pandemi döneminde çok zorluklar yaşayarak bu projenin tamamladığının altını çizdi. “Asla müşterilerimizi yalnız bırakmadığımızı ve onların her zaman yanında olacağımızı vurgulamak isterim” diyen Ahmet Baştaş, Baştaşlar İnşaat Şirketi ve Ekibine her zaman güvenmeleri gerektiğini vurguladı. Baştaş, aynı zamanda sürprizlerin her zaman devam edip yeni projelerin hayata geçirileceğini de ifade etti.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, tüm yetkililere bu sektörün KKTC için ne kadar önemli olduğunun farkında olmalarını ve inşaat şirketlerinin bu çerçevede daha fazla destek almaları gerektiğinin altını çizdi.

Baştaşlar İnşaat şirketinin her zaman maddi ve manevi her dönemde gerek Belediye nezdinde gerekse sportif ve sağlık alanlarında hatırı sayılır destekleri olduğunu belirterek her zaman müteşekkir olduğunun altını çizen Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, devlet yetkililerinden de Ahmet Baştaş’ın büyük emeklerle hazırlamış olduğu Esentepe Sahil Yürüyüşü, Bisiklet Yolu ve Aktivite alanları ile ilgili çalışmalarının onaylanması için de destek istedi.

Başbakan Ersan Saner, konuşmasına kendisinin de mimar olup bu sektörden geldiğini ve Sun Valley’nin hayat tarzı bir proje olduğunu, gerek Esentepe gerekse de KKTC için muhteşem bir kazanç olduğunu vurguladı. “Bu vesileyle dünyanın birçok ülkesinden insanların bir araya toplanması, birlikte yaşaması, eğlenmesi ve hareket etmesi sağlandı” diyen Saner, ayrıca mendirek projesinin de çok kısa bir zaman önce Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığını ve bölge halkına da verdiği mesajda yapılan yeni projelere uygun görüldüğü takdirde her zaman destek vereceğinin sözünü de verdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar konuşmasına tüm dünyaya bir mesaj vererek başladı. Bu mesajında KKTC’nin her zaman var olduğunu ve bu ülkede yatırımların her zaman devam edeceğini ve buna kimsenin engel olamayacağını belirtti. KKTC’ye ve bu muhteşem proje Sun Valley’ye yatırım yapan tüm yabancı müşterilerin ileride çok büyük kazançlar elde edeceğinin altını çizen Tatar, İnşaat sektörünün artık Turizm sektörü kadar önemli hale geldiğini ve bu sektörün daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirtti. Görüşmelerle ilgili olarak da kendisi her zaman barıştan ve anlaşmadan yana olduğunu dile getirirken öz kaynakların her zaman paylaşılması gerektiğini ve ancak bu şartlarla ilerleyebilecekleri görüşünde olduğunu sözlerine ekledi. Tatar, son olarak geceye katılanlara, Baştaşlar İnşaat Şirketine yatırım yapanların her zaman şanslı olduğunu ve her zaman güvenebileceklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardındanda dünyaca ünlü mimar Saffet Kaya Bekiroğlu’nun hazırlayıp sunmuş olduğu Cove Sahil Projesi tanıtıldı. Bu projenin sadece Akdeniz’de değil tüm dünyada ödül alabilecek bir sahil projesi olacağı vurgulandı. Saffet Kaya Bekiroğlu bu projede doğayı, tüm projeyi, modern yapıyı, renkleri ve uyumu bir bütün halinde sunarak heyecan yarattı.

Bu muhteşem sunumdan hemen sonra sürprizler devam etmekte olup, biri dağ tarafında ‘Rose Village’ diğeri ise deniz tarafında ‘Cove Garden Phase II olmak üzere iki yeni proje sunuma dâhil edildi. Sun Valley aktiviteleri, tesisleri ve daha birçok yenilikleriyle müşterilerine hizmet etmeye devam edeceği vurgulandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu