FutbolKıbrısManşetSpor

Süper GG

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Süper Kupa karşılaşmasında China Bazaar Gençlik Gücü ile Mağusa Spor Akademisi Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi

KUPA GG’NİN:
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Süper Kupa karşılaşmasında China Bazaar Gençlik Gücü ile Mağusa Spor Akademisi Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Sabriye Atikoğlu, Rüya Sakallı ve Buse Bağrıkara hakem üçlüsünün yönettiği maçı 2-0 kazanan CB Gençlik Gücü, Süper Kupa’nın sahibi oldu. CB Gençlik Gücü’ne kupayı getiren golleri 9. dakikada Başak Ruso ve 29’uncu dakikada kazanılan penaltıda Şeyma Turgut kaydetti.

GELENEK SÜRDÜ:
China Bazaar Gençlik Gücü kadın futbolunda geçtiğimiz sezonu üç kupa ile tamamlamıştı. Tarihte ilk kez oynanan Kadınlar Süper Kupa’nın yanı sıra Zehie Helin Reessur Kıbrıs Kupası ve Puma Kadınlar Ligi’ni kazanan CB Gençlik Gücü, 2023-24 sezonuna da bir kez daha Süper Kupa şampiyonluğu ile başlamış oldu.

ÖDÜL TÖRENİ:
Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde takımlara kupa ve madalyaları Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Sıla Usar İncirli, KTFF Yönetim Kurulu Üyeleri Şifa Kırmızıgil ve Arzu İzveren ile KTFF Kadın Futbol sorumlusu Simay Kanan tarafından verildi.

KTFF’DEN TEBRİK:
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Kadınlar Süper Kupa’da şampiyon olan China Bazaar Gençlik Gücü takımını kutladı. Açıklamada, “2024 yılının ilk kupasını kazanan China Bazaar Gençlik Gücü’nde başkan Osman Karamanlı, yönetim kurulu, sponsorları, teknik heyet, kulüp personeli ve futbolcuları bu başarıdan dolayı kutlar, final maçında keyifli bir maç izlenmesini sağlayarak güzel bir mücadele örneği gösteren Dem’s Cons. Mağusa Spor Akademisi camiasını tebrik ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu