ManşetSporTürkiye

Süper Lig’de dev derbi heyecanı yaşanacak

Süper Lig'in 24. haftasındaki derbide Fenerbahçe bugün Galatasaray ile karşı karşıya gelecek

Süper Lig’in 24. haftasındaki derbide Fenerbahçe bugün Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Ülker Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Ali Palabıyık yapacak. Video Yardımcı Hakem Asistanlığı (AVAR) görevini ise Serkan Tokat ve Serkan Olguncan yapacak.

Ligde oynadığı son 9 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan ve 8 galibiyet ile 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe, derbiyi kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

En yakın rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’ın 3 puan önünde haftaya lider giren Erol Bulut’un öğrencileri, derbi galibiyetiyle çıkışını sürdürmeyi planlıyor.

Liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe çıktığı maçların 15’ini kazanırken, 3’ünde berabere kaldı, 4’ünde ise mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekibin 48 puanı bulunuyor.

Galatasaray, ligde oynadığı 22 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı ekip, topladığı 45 puanla 23. haftayı averajla ikinci sırada bitirdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maç 0-0 sona ermişti.

Stat: Ülker

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Attila Szalai, Caner Erkin, Ozan Tufan, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Enner Valencia, Osayi-Samuel, Mbwana Samatta.

Galatasaray: Fernando Muslera, Martin Linnes, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Emre Kılınç, Arda Turan, Henry Onyekuru, Mustafa Muhammed.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu