GenelKıbrısManşetSiyaset

“Şüphesiz beraber başardık”

“Sırtımızı tek bir güce, Lefkoşalıların güveni ve desteğine dayadık, kavgayı değil sevgiyi, ötekileştirmeyi değil paylaşmayı ve dayanışmayı büyüttük” diyen Harmancı, vurguladı

“Sırtımızı tek bir güce, Lefkoşalıların güveni ve desteğine dayadık, kavgayı değil sevgiyi, ötekileştirmeyi değil paylaşmayı ve dayanışmayı büyüttük” diyen Harmancı, vurguladı

“KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN BİR LEFKOŞA VAR”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve TDP LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı, 8,5 yıl önce göreve geldiklerinde borç yükünün altında ezilen, emekçinin hakkını ödeyemeyen, halka hizmet götüremeyen, kırılgan bir yapı devraldıklarını vurguladı. Harmancı, “bugün ise kendi ayakları üstünde durabilen, gerektiğinde ödeme zorluğu yaşamadan borçlanabilerek yatırım yapabilen, yarını planlayabilen, öngörülebilen risklere karşı hazırlıklı, öngörülemeyen dış etkenlere karşı dayanıklı, dirençli bir Lefkoşa var” dedi.

“LEFKOŞALILARA BİR SÖZ VERDİK”

Lefkoşalıların inancı, desteği ve ortaya koyduğu dayanışma ruhunun da verdiği güçle önemli sorumluluklar yüklendiklerini son dört yılda yaşanan krizlere rağmen hiçbir hizmeti aksatmadan çalışma arkadaşlarıyla birlikte özveriyle çalıştıklarını kaydeden Harmancı, “İlk önce kendimize, sonra da Lefkoşalılara bir söz verdik ve bu şehrin bembeyaz sayfasını açarak çıktığımız zorlu yolda her sayfayı aşk, güven ve sorumlulukla doldurduk. Geçmişin kötü izlerini hep beraber sildik, bugün için yarından çalmadık. Bu şehri kimseye ipotek etmedik” ifadelerini kullandı.

“HER ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELDİK”

“Sırtımızı tek bir güce, Lefkoşalıların güveni ve desteğine dayadık, kavgayı değil sevgiyi, ötekileştirmeyi değil paylaşmayı ve dayanışmayı büyüttük” diyen Harmancı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yılmadık, yıkılmadık, dün olduğu gibi bugün de başımız dik, kalbimiz şehirle; Lefkoşa’ya olan aşkımızla, birbirimize duyduğumuz güvenle ve bu şehrin yarınlarına olan sorumluluğumuzla halkla, emekçiyle birlikte yürüdük. Hep beraber Lefkoşa olduk ve birlikte, her zorluğun üstesinden gelmeyi başardık Her zaman olduğu gibi doğrularımızdan, ilkelerimizden ödün vermeden bu yolu yürümeye devam edecek ve hep beraber açtığımız o bembeyaz sayfayı aşk, güven ve sorumlulukla doldurmaya devam edeceğiz. Çünkü şüphesiz, biz beraber Lefkoşa’yız.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu