KıbrısKültür SanatMagazinManşetYaşam

Surlariçi’nin yeni gözdesi; 1820 Cafe Bar

Eğlence arayanlar, sakin bir ortamda ve tarihi manzara eşliğinde içkisini yudumlamak isteyenlerin mekanı

Son dönemlerde Surlariçi bölgesinin değişen çehresiyle birlikte, bölge bir eğlence merkezine dönüşmeye devam ediyor. Bu eğlence merkezi bir çok farklı ortam ve mekanlardan oluşuyor. Bazı mekanlar da konsepti ile müşteri kitlesi veya lokasyonu ile ön plana çıkıyor. 1820 Cafe Bar bu mekanlar arasında en ön planda olan mekanlardan biri durumunda diyebiliriz. Haftanın 3 günü canlı müzik eğlenceleri ile Surlariçi’nin yeni gözdesi 1820 Cafe Bar…

Tarihi bir mekanın içerisine kurulmuş Selimiye Camii’nin avlusunda bulunan 1820 Cafe Bar müşterilerini adeta tarihin beşiğinde ağırlıyor. Mekanın kurucusu olan Gülşah Yalman 1820 Cafe Bar’da tarihin izlerini bozmadan o tarihi havayı mekanına yansıtmış.

1820 Cafe Bar’da sıcak bir dostluk ortamı vardır. Müşteri kitlesi ile olsun, personelleri olsun, işletmecisi ile olsun 1820 Cafe Bar artık Surlariçi’nin yeni gözdesi haline geldi. İşletmecliğini Seyda Aşan’ın üstlendiği mekan her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşarak büyümeye ve kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Çarşamba – Cuma – Cumartesi geceleri 20.30 ile 00.00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde tarihin o eşsiz ortamında içkinizi yudumlamak isterseniz, Saçaklı Ev yanındaki 1820 Cafe Bar sizleri bekliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu