ManşetSiyaset

“Tam anlamıyla başınıza giydiniz”

HP Genel Başkanı Özersay, Serdinç Maypa'ın tutukluluğunun uzatılmaya çalışıldığını ileri sürdü. Özersay, "Neyin ne olduğundan habersiz yabancı işçilere şikayet dilekçesi verdirmek de dahil her türlü alengiri de yaptınız ama mahkemelerimiz buna müsade etmedi! Serdinç Maypa teminatla serbest. Ortada bir itibar suikasti girişimi var ama bunu bu saatten sonra kimse yutmaz...Tam anlamıyla başınıza giydiniz!" ifadelerini kullandı.

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Serdinç Maypa’nın üç gün süren tutukluluğunun ardından bugün mahkemeye çıkarılması ve teminatla serbest kalması ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Özersay, Maypa’nın konuşmaması adına tutuklu kalması için çalışıldığını ileri sürerek, bu konuda “her türlü alengiri yaptınız” ifadelerini kullandı. Özersay, ortada bir itibar süikasti girişimi olduğunu da ifade etti.

Özersay’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Belli ki içeride tutuklu kalsın ki KONUŞMASIN istediniz, tutukluluğunu her hal ve şartta uzatmaya çalıştınız, neyin ne olduğundan habersiz yabancı işçilere şikayet dilekçesi verdirmek de dahil her türlü alengiri de yaptınız ama MAHKEMELERİMİZ buna müsade etmedi! Serdinç Maypa TEMİNATLA SERBEST!!!
Ortada bir itibar suikasti girişimi var ama bunu bu saatten sonra kimse yutmaz…Tam anlamıyla BAŞINIZA GİYDİNİZ!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu