Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Tatar: “Yapıcı bir tutum içindeyiz ve buna devam edeceğiz”

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, gayriresmi 5+1 Cenevre zirvesi çerçevesinde, bugün BM Genel Sekreteri Guterres ile yapacağı görüşme öncesinde Intercontinental Otel’e gelişinde açıklamalarda bulundu.

Yapıcı bir tutum içinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydeden Tatar, Guterres’e bu yoğun dünya gündeminde Kıbrıs’a zaman ayırdığı için teşekkür etti.

“Burada kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz” diyen Tatar, her alanda, elektrikten suya, yeni kapılar açılmasına kadar birçok alanda iş birliği fırsatı olduğunu ve bu yönde ilerleme sağlanması için çaba harcamaya devam edeceklerini vurguladı. Tatar, iki devletin iş birliğine yönelik yapıcı ve pozitif tavır içinde olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Bu arada Cumhurbaşkanı Tatar, aralarında eski Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in de bulunduğu, gayriresmi zirveye katılan diğer ülkelerden siyasilerle ayak üstü sohbet etti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu