KıbrısManşetToplum

Tatar’dan Süleyman Göktaş’a geçmiş olsun ziyareti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Onursal Başkanı Süleyman Göktaş’ı ameliyat geçirdiği hastanede ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Onursal Başkanı Süleyman Göktaş’ı, önemli bir ameliyat geçirdiği İstanbul’da Fulya Acıbadem Hastanesi’nde ziyaret etti.

Ayrıca Tatar, bu vesile ile tüm doktor ve sağlık çalışanları ile onların nezdinde tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladığını ifade etti.

Tatar, yaptığı geçmiş olsun ziyareti ile ilgili şu paylaşımda bulundu:

“Çeşitli mertebelerde ülke sporuna uzun yıllar büyük emekleri olmuş, eski müsteşarlarımızdan ve Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Onursal Başkanı Süleyman Göktaş’ı, önemli bir ameliyat geçirdigi İstanbul’da Fulya Acıbadem Hastanesi’nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi ilettim ve sağlık durumu hakkında bilgi aldım.

Bu vesile ile emeği gecen tüm doktor ve sağlık calışanları ile onların nezdinde tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, herkese sevdikleri ve ailesiyle sağlık dolu bir yaşam diliyorum.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu