GenelManşetTürkiye

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 19 Mayıs mesajı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında, "İçimizdeki direniş ruhunun yeniden canlandığı bir tarihtir" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında, “İçimizdeki direniş ruhunun yeniden canlandığı bir tarihtir” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı: “Gazi Mustafa Kemalin Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs, milletimizin azim ve bağımsızlık aşkının dünyana ilan edildiği, içimizdeki direniş ruhunun yeniden canlandığı bir tarihtir. 19 Mayıs 1919da Türk milleti, sömürgeci işgal kuvvetlerine karşı bir ve beraber olarak ayağa kalkmış, son ve ebedi devletimiz Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu için topyekûn bir mücadeleye girişerek destansı kahramanlıklar sergilemiş, nihayetinde kutlu bir zafere erişmiştir. Bugün de tarihimizden aldığımız güç ve bağımsızlık ruhuyla geleceğe yürüyor, Türkiye’nin kalkınmasını ve büyümesini engellemek isteyenlere karşı amansız bir mücadele veriyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu