EkonomiKıbrısManşetSiyasetToplumYaşam

TDP Genel Başkanı Atlı: Gençler, kararlı ve net

TDP Genel Başkanı Mine Atlı, Başbakanlık önünde gençlerin düzenlediği ‘Direniş Nöbeti’ isimli eyleme işaret ederek, gençlerin kararlı ve taleplerinin net olduğunu söyledi.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Mine Atlı, Kıbrıs Postası’nda Canan Onurer’in sunduğu ‘Sabahın Haberleri’ isimli programa telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

“GENÇLER, DAHA YOĞUN DUYGULAR YAŞIYOR”

Geçen hafta yapılan eyleme işaret eden Atlı, binlerce kişinin sokağa döküldüğünü, fakat içlerinde bir tatminsizlik olduğunu söyledi. Atlı, gençlerin daha yoğun duygular yaşadığını ve daha fazlasını yapmak istediklerini kaydetti.

Gençlerin Başbakanlık önünde oturma eylemine başladığının altını çizen Atlı, “Parti başkanı olarak yapabileceğim tek şey, bütün kurumlarımı, bütün organlarımı, yetkilendirmek, güçlendirmek ve cesaretlendirmektir. Gençlerin böyle talebi olunca ‘yapın, yanınızdayım’ dedim.” ifadelerini kullandı.

“GENÇLER, KARARLI VE NET”

Başbakanlık önünde TDP ve TKP’li gençlerin oturduğunu daha sonra ise farklı örgütlerden de katılım sağlandığını söyledi.

Şu an eylemin gençlerin iradeleriyle devam ettiğini, kararlı olduklarını ve taleplerin de net olduğunu belirten Atlı, gençlerden çok ciddi ilham alabileceklerini düşündüklerini kaydetti.

“KIB’TEK’E YAPILMAYAN YATIRIMLARIN SONUÇLARI YAŞANIYOR”

Elektrik faturalarıyla toplumun çok ciddi bir mağduriyet yaşadığına vurgu yapan TDP Genel Başkanı Atlı, kurumdaki sıkıntının zam olmadığını, bugüne kadar yapılmayan yatırımların sonuçların yaşandığını söyledi.

Atlı, “Kurumlarımıza sahip çıkmanın uzun vadede ne kadar önemli olduğunu göstermek açısından çok ciddi bir görevimiz var. Gençler, kendi açılarından bunu yapıyorlar. Bizim de üzerimize düşen, bunu daha da yoğunlaştırmak, taleplerimizi daha yükseltmek ve doğru anlatmak.” dedi.

KAYNAK: KIBRIS POSTASI

Diğer Haberler

Başa dön tuşu