GenelKıbrısManşetSEÇİM 2022Siyaset

TDP’den KTMMOB’ye ziyaret  

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, 2022 Genel Seçimine yönelik ziyaretler başlatan Toplumcu Demokrasi Partisi’nden oluşan heyeti kabul etti.  

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, 2022 Genel Seçimine yönelik ziyaretler başlatan Toplumcu Demokrasi Partisi’nden oluşan heyeti kabul etti.

KTMMOB Genel Başkanı Tunç Adanır ve Yönetim Kurulu Üyesi Evren Çavdır, 24 Aralık 2021 Cuma günü birlik binasında TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ve milletvekili adaylarından oluşan heyeti kabul ederek, bir süre görüştü. Kabulde konuşan Tunç Adanır, seçim sonucunda oluşacak hükümetin uzun soluklu olmasını temenni etti. Ülkenin özellikle uzun vadeli olmayan hükümetler neticesinde planlanan ve programlanan işlerin yapılamamasından ötürü, sistemsizlik ve düzensizlik içine girdiğini ifade eden Tunç Adanır, “Hatta son dönemlerdeki hükümetlerin aldığı karar ve uygulamalar, birlik ve meslek odalarımız tarafından da rahatsız edici bir boyuta ulaşmıştır. Buna tepkilerimiz de oluşmuştur” dedi. KTMMOB Genel Başkanı Adanır, seçim sonucunda oluşacak siyasi yapının toplumun kültürel yapısı, düşünce ve fikirlerimize hizmet edecek durumda olmasının en büyük talepleri olduğunu vurguladı.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit de yaptığı konuşmada, KTMMOB Genel Başkanlığına seçilen Tunç Adanır’ı kutlayarak başladığı konuşmasında ülkede planlı ve sürdürülebilir bir gelişim için Ülkesel Fiziki Plana bağlı, imar planlarının mutlaka tamamlanarak hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.  Özyiğit, tüm paydaşlar ve KTMMOB ile işbirliği içinde İmar Planlarının tamamlanması, daha önceden imar planı hazırlanan şehirlerin de günümüz sosyal ve fiziki ihtiyaçlarını karşılayabilir hale getirilmesi, ülkemizde çağdaş şehircilik anlayışının yerleşmesi hedefleri olduğunu belirtti.

 

5 tane 9 yaşındaki çocuk Kars Sarıkamış’a götürüldü o sınıflarda 3 gün tatil edildi, 5 çocuk Sarıkamış’a gitti, Eğitim Bakanlığı bu konuda beyanat vermekten kaçınıyor. Bu işleri bu ülkede birileri organize ediyor neye hizmet ettikleri de belli. 9 yaşındaki çocukları Sarıkamış’a gönderen bir zihniyet var. Bu bir rezilliktir. Bunu başka türlü tanımlayamıyortum vakaların  …

Tüm çocukları mağdur ederek, eğitim hakkını gasp ederek

 

YDÜ online eğitim  kararı aldı, Sağlık Bakanı Ali Pilli’ye soruldu neden böyle bir karar aldığını, ben bilmem eğitim bakanlığı aldı özel okullar bakanlığın önüne geçti. KTÖS olarak okullarda yaşanan ciddi vakalar konusunu ele alacağız biz de okullarımızın tümünde online geçeceğiz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu