KıbrısManşetSpor

Tenisçilerimiz Türkiye Milli Takım seçmelerinde

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’na bağlı sporcularımızın Türkiye Tenis Federasyonu 12-14-16 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvaları’nda mücadelesi başladı

KKTF BAŞARI DİLEDİ:
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’na bağlı sporcularımızın Türkiye Tenis Federasyonu 12-14-16 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvaları’nda mücadelesi başladı. Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu, turnuvada mücadele eden tüm sporculara başarılar diledi.

6 SPORCUMUZ SEÇMELERDE:
16 yaşta Aren Baybars, Toprak Berkol ve Sahil Ece Yerebakan, antrenörleri Gönyeli Tenis Kulübü Başantrenörü Nesim Uluğ ve Çağlar İzkan ile birlikte, 14 yaşta Bekir Devran Esendağlı ve Almira Akşahin antrenörleri Özay Barutcu ile 12 yaşta ise Asım Aras Astan Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü antrenörü Rasim Ülker ile birlikte mücadele ediyor.

AREN İLK TURU GEÇTİ:
16 yaşta Aren Baybars ilk turdaki rakibini 4/6, 6/4 ve 6/2’lik setlerle 2-1 geçerken, diğer oyuncularımız Toprak Berkol ve Sahil Ece Yerebakan ilk turda turnuvaya veda etti.

ASIM KAZANDI, BEKİR VE ALMİRA BAŞLIYOR:
12 yaşta da ilk maçına çıkan Asım ilk turu 6/1 ve 6/2’lik setlerle 2-0 kazanmayı başardı.  14 yaşta bugün Bekir ve Almira korta çıkarak rakipleri karşısında galibiyet hedefleyecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu