GenelKıbrısManşetSEÇİM 2022Siyaset

TKP, Taşkınköy Spor Kulübü’nü ziyaret etti

TKP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı ve milletvekili adaylarını Taşkınköy Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

TKP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı ve milletvekili adaylarını Taşkınköy Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Seçim manifestosuyla ilgili bilgiler vererek, spor camiasının yaşadığı sorunlarla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Mehmet Çakıcı, ülke insanının pandemi sürecinde ekonomik olarak çok zor bir dönemden geçerken, öncelik verecekleri konuların başında ekonomik sorunların geldiğini kaydetti. Ülke insanının kendi kaderine terk edilemeyeceğini belirten Çakıcı, pandemi koşullarında sağlık sorunlarına bir de ekonomik sorunların eklenmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Ülkede ihtiyaç duyulan köklü değişimin ancak güçlü bir kadro ile gerçekleşebileceğini ifade eden Çakıcı, TKP çatısı altında birleşen kadronun bunu başarabileceğine inanç belirtti. Ülkenin tüm bölgelerine yaptıkları ziyaretlerde samimi bir şekilde karşılanarak destek gördüklerini  ifade eden Çakıcı, “TKP’ye olan destek her geçen gün artmaktadır. Bize güvenen halkımızla birlikte cesaretli ve kararlı bir duruş sergileyerek ülkemizin geleceğini birlikte şekillendireceğiz. Öncelik halkın sorunları olacak” dedi.

Taşkınköy Spor Klübü Başkanı Ahmet Ersöz’ de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, TKP heyetine seçimlerde başarılar diledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu