DünyaGenelManşetToplumYaşam

Tokyo’da Cadılar Bayramı Dehşeti: Trende Bıçaklı Saldırıda 15 kişi yaralandı

Japonya başkentinde yine bir tren bıçaklı saldırıya sahne oldu. Bu kez Cadılar Bayramı etkinliklerine gidenleri hedef alan saldırıda zanlının Batman'in kötü adamı Joker kostümü içinde olduğu belirtildi.

Japonya başkentinde yine bir tren bıçaklı saldırıya sahne oldu. Bu kez Cadılar Bayramı etkinliklerine gidenleri hedef alan saldırıda zanlının Batman’in kötü adamı Joker kostümü içinde olduğu belirtildi.

Tokyo’nun batısındaki Chofu’da Keio şirketinin işlettiği özel demiryolu hattında hareket halindeki bir trende saldırı düzenlendi. Bir kişinin treni muhtemelen benzinle ateşe verip etraftakileri bıçaklaması sonucu en az 15 kişi yaralandı. Eli bıçaklı saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

DEHŞET ANLARI

Twitter’da paylaşılan videolara göre korku dolu anlar yaşayan yolcular, bıçaklı saldırgandan ve alevlerden koşarak kaçıp pencerelerden sarkarak dışarı çıkmaya çalıştı.

SALDIRGAN 20’Lİ YAŞLARDA

Olay yerine en az 6 ambulans ulaşırken, gözaltına alınan saldırganın 24 yaşında olduğu belirtildi. Medyaya konuşan görgü tanıkları, trende Cadılar Bayramı etkinliklerine gidenlerin bulunduğunu ve saldırganın Batman’in kötü adamı Joker kostümü giymiş olduğunu aktardı.

BIÇAKLI SALDIRI ADET HALİNE GELDİ

Japon başkentinde iki hafta önce 45 yaşındaki bir saldırgan Ueno İstasyonu’nda iki erkeği bıçakladı.

Yine Tokyo’da 6 Ağustos’u 7 Ağustos’a bağlayan gece bıçaklı bir saldırgan, yüksek hızlı trende 5 erkek ile 5 kadını yaraladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu